Design interior Modern High End Un stil al opulenței din perioada Jazz Age

Modern High End, un stil de design interior luxuriant și impresionant

Stilul Modern High End este inspirat de stilul Art Deco, un stil al opulenței din perioada Jazz Age. Este caracterizat de mobilierul și materialele de calitate superioară, de produse de lux și tehnologie de vârf.

Piesele de mobilier sunt adesea unicate, personalizate sau făcute la comandă de designeri celebri. Modern High End este un stil luxuriant și impresionant.

Sunt preferate suprafețele glossy și lucioase: lemn lăcuit sau polișat, metal precum arama sau cromul, vopselele cu aspect strălucitor dar și oglinzile, atent așezate pentru a pune în valoare materialele folosite. Piesele de mobilier se încadrează în aceeași tendință, fiind preferate piesele glossy sau cu oglinzi.

Când decorezi în stilul Modern High End poți opta pentru o varietate de modele geometrice și îndrăznețe dar și animal print.

Pentru a obține o textură specifică, se recomandă îmbinarea diferitelor tipuri de materiale precum mătasea, vinilul sau satinul. Este important să mizezi pe materiale luxuriante, opulente pentru a obține efect maxim.

Cromatica specifică acestui stil cuprinde albul și negrul, care oferă un aspect luxuriant oricărui spațiu, dar și galben, verde, albastru imperial sau violet.

Stiluri, idei de design interior ALEGE STILUL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE ȘI NOI NE OCUPĂM DE PROIECTARE, DE ALEGEREA PRODUSELOR ȘI IMPLEMENTAREA PROIECTULUI DE DESIGN INTERIOR!

Caracteristicile stilului Modern High End

Stilul contemporan în designul interior

Design interior în stil tradițional, vintage

Stilul Cosy Moments - confort și relaxare

Constrast și echilibru în stilul eclectic

Stilul scandinav sau minimalismul nordic