Idei de design interior pentru o locuință exclusivistă, modernă și confortabilă

Dacă vă doriți un cămin cald, intim și primitor, cu o notă exclusivistă, o alegere potrivită este amenajarea încăperilor în stilul de design interior Cosy Moments sau să optați pentru interioare în stil Scandinav.

Stilul Cosy Moments pune accentul pe decorațiuni și accesorii care adaugă farmec spațiului, un plus de confort și intimitate, creează o atmosferă familiară, transformând o casă într-un cămin.

De asemenea, o locuință amenajată în stilul Scandinav se va remarca atât prin funcționalitate și spirit practic, cât și prin bun gust, căldură și confort. Mobilierul simplu, neornamentat, grinzile din lemn expuse, dar și accesorii deosebite precum pernele, cuburile și covorașele cu variate texturi și foarte confortabile sunt cateva dintre trăsăturile ce oferă un farmec aparte locuintelor cu design interior în stilul Scandinav.

.

Cuburi și perne Fibre by Auskin pentru interioare exclusiviste

Atât prin culori cât și prin design, cuburile din blană Auskin se încadrează foarte bine în interioarele exclusiviste cu design interior în stilul Cosy Moments, un stil cald ăi intim, sau în stilul Scandinav, practic și foarte confortabil.

Cuburile și pernele din blană Auskin sunt realizate din blană naturală de oaie din Noua Zeelandă, de cea mai bună calitate, păstrează textura naturală a acesteia.

Covoarele, cuburile și pernele din blană naturală de oaie sau din lână naturală ce poartă marca Fibre by Auskin s-au născut din dorința de a oferi locuințelor un plus de caldură, confort și rafinament. Fibrele naturale și blana naturală oferă interioarelor acea atingere inconfundabilă a naturii, caldura și intimitatea de care avem nevoie întotdeauna acasă.

Citește și: Covoare din blană Fibre by Auskin pentru interioare exclusiviste

Covoare, perne și cuburi din materiale naturale Accesorii pentru interioare exclusviste

Fibre by Auskin, Decorațiuni din materiale naturale

Louis de Poortere Cuburi și perne, decorațiuni pentru casă

Fibre by Auskin Covoare din blană naturală de oaie