Zone Deco Design interior si amenajari

Despre Zone Deco

Cine suntem ┼či ce facem
Zone Deco este o firm─â de design interior care s-a n─âscut din pasiunea pentru calitate, concepte ╚Öi stiluri personalizate create de arhitec╚Ťi ╚Öi designeri pentru spa╚Ťiile reziden╚Ťiale versatile ╚Öi inteligente. Experien╚Ťa noastr─â de peste 12 ani ├«n domeniul pardoselilor personalizate ╚Öi al amenaj─ârilor interioare ne recomand─â pentru transformarea oric─ârui proiect sau idee de amenajare a locuin┼úei, ├«n realitate.

 • Nu am fost niciodat─â mul┼úumi┼úi cu spa┼úiile banale, f─âr─â personalitate, care nu transmit nimic.
  .
 • Nu ne plac spa┼úiile standardizate, ci acele spa┼úii care ├«┼úi ofer─â un sentiment unic, ce poate fi g─âsit doar acolo, nu ├«n sute de alte locuri.
  .
 • Nou─â ne plac spa┼úiile cu un farmec aparte, care reprezint─â oamenii pentru care au fost create, ├«n care s─â reg─âse┼čti amprenta personal─â a celui ce locuie┼čte ├«n acel spa┼úiu.
  .
 • Fiecare detaliu conteaz─â, fiecare col┼úi┼čor contribuie la aspectul final.
  .
 • Fiecare material sau obiect decorativ folosit trebuie ales cu aten┼úie, iar fiecare pies─â de mobilier trebuie s─â spun─â o poveste a unui ├«ntreg.

Tocmai pentru c─â iubim casele personalizate, ÔÇ×care au ceva de spusÔÇŁ, am dezvoltat firma de design interior ┼či amenaj─âri reziden┼úiale Zone Deco. Propunem pentru concepte inedite solu╚Ťii inteligente, versatile, atipice, dar ├«n acela╚Öi timp practice ╚Öi func╚Ťionale; o cas─â amenajat─â inteligent nu ├«╚Ťi consum─â timpul ╚Öi nu te oblig─â la activit─â╚Ťi suplimentare de ÔÇ×├«ngrijireÔÇŁ, de tratamente speciale.