Zone Deco Design interior si amenajari

Despre Zone Deco

Cine suntem şi ce facem
Zone Deco este o firmă de design interior care s-a născut din pasiunea pentru calitate, concepte și stiluri personalizate create de arhitecți și designeri pentru spațiile rezidențiale versatile și inteligente. Experiența noastră de peste 12 ani în domeniul pardoselilor personalizate și al amenajărilor interioare ne recomandă pentru transformarea oricărui proiect sau idee de amenajare a locuinţei, în realitate.

 • Nu am fost niciodată mulţumiţi cu spaţiile banale, fără personalitate, care nu transmit nimic.
  .
 • Nu ne plac spaţiile standardizate, ci acele spaţii care îţi oferă un sentiment unic, ce poate fi găsit doar acolo, nu în sute de alte locuri.
  .
 • Nouă ne plac spaţiile cu un farmec aparte, care reprezintă oamenii pentru care au fost create, în care să regăseşti amprenta personală a celui ce locuieşte în acel spaţiu.
  .
 • Fiecare detaliu contează, fiecare colţişor contribuie la aspectul final.
  .
 • Fiecare material sau obiect decorativ folosit trebuie ales cu atenţie, iar fiecare piesă de mobilier trebuie să spună o poveste a unui întreg.

Tocmai pentru că iubim casele personalizate, „care au ceva de spus”, am dezvoltat firma de design interior şi amenajări rezidenţiale Zone Deco. Propunem pentru concepte inedite soluții inteligente, versatile, atipice, dar în același timp practice și funcționale; o casă amenajată inteligent nu îți consumă timpul și nu te obligă la activități suplimentare de „îngrijire”, de tratamente speciale.