Covoare pentru interioare exclusiviste Covoare din blană naturală de oaie Auskin

Idei de amenajare și design pentru interioare de lux

Atunci când dorim ca interiorul locuinței să fie unul pretențios, cu accesorii și decorațiuni exclusiviste, cu siguranță vom opta pentru stilul Modern High End, un stil de design interior luxuriant și impresionant. Modern High End este un stil de design interior inspirat de moda Art Deco, apărută în anii 20 în SUA, ce readuce sub lumina reflectoarelor opulența acelei perioade reinventate în stil modern.

Stilul Modern High End este caracterizat de mobilierul și materialele de calitate superioară, de produse de lux și tehnologie de vârf. Piesele de mobilier și accesoriile decorative sunt adesea unicate, personalizate sau făcute la comandă de designeri celebri.

Covoare din blană Fibre by Auskin pentru interioare exclusiviste

Fibre by Auskin ne aduce în casă luxul și căldura covoarelor realizate manual, din fibre naturale sau din blană naturală de oaie.

Covoarele din piele de oaie Auskin sunt fabricate manual, cu deosebită grijă la calitate și design, din piele de oaie din Noua Zeelandă și Australia. Materia primă, pielea naturală de oaie, este selectată cu atenție, pe criterii ce țin de densitate și luciu natural sau textură, astfel încât covoarele din blană să fie de foarte bună calitate, durabile și confortabile, cu un design modern și cât mai aproape de pielea naturală.

Aceste covoare de lux Fibre by Auskin, din blană naturală de oaie, sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, forme și culori ce păstrează cât mai mult din frumusețea și textura naturală a blănii de oaie.

Covoarele din piele de oaie Auskin sunt perfecte pentru interioare exclusiviste, unde luxul, confortul și bunul gust se îmbină armonios.

Zone Deco Interiors vă invită să alegeți din catalogul nostru de covoare din blană de foarte bună calitate, covoare țesute manual din fibre naturale ori covoare cu forme atipice, modelele preferate.

Dacă alegerea este dificilă, vă invităm să ne contactați, pentru a alege împreună stilul potrivit pentru locuință și accesoriile potrivite.

Covoare de foarte bună calitate