Stilul minimalist în designul interior O alta abordare a stilului modern

Designul interior în Stilul Minimalist, o reducere la esențial

După cum poate v-ați dat deja seama, albul este culoarea preferată a acestui concept. Albul imaculat domnește în casele minimaliste din toată lumea, dar nici nuanțele acestuia (albastru, ivoriu, opalin, albul coajă de ou, etc.) nu sunt niște alegeri greșite.

Poți adăuga oricând culoare casei tale, căci aceasta nu interferează cu stilul minimalist. Ține minte doar să te rezumi la una singură. Dacă ești iubitor al galbenului, zugrăvește pereții în galben, dacă-ți place roșul, fă-i roșii și tot așa.

Singura regulă este să nu utilizezi mai mult de o singură culoare, căci altfel camera va părea încărcată, trăsătură ce nu-și are locul în acest stil. Nuanțele neutre, precum bejul, cremul și griul sunt ideale pentru a reprezenta cu succes minimalismul, dar nu trebuie să apelezi la ele dacă nu sunt pe placul tău.

Stilul minimalist este o altă abordare a stilului modern, fără să fie un stil modern în sine, ci mai degrabă o stare de spirit și un alt mod de organizare a spațiului interior și o reducere la esențial. Designul interior minimalist este perfect în camerele mici, in apartamentele de bloc, este ideal în camerele locuite de tineri și de persoane active.

Zone Deco Interiors, soluții moderne de amenajări interioare

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat.

Stilul Minimalist în designul interior Idei de amenajări interioare pentru case, vile sau apartamente

Caracteristicile stilului minimalist în designul interior

Interiorul minimalist - lustruit, spațios și neaglomerat.

Minimalismul, un stil al eleganței rafinate și subtile