Stilul minimalist în designul interior O alta abordare a stilului modern

Designul interior ├«n Stilul Minimalist, o reducere la esen╚Ťial

Dup─â cum poate v-a╚Ťi dat deja seama, albul este culoarea preferat─â a acestui concept. Albul imaculat domne╚Öte ├«n casele minimaliste din toat─â lumea, dar nici nuan╚Ťele acestuia (albastru, ivoriu, opalin, albul coaj─â de ou, etc.) nu sunt ni╚Öte alegeri gre╚Öite.

Po╚Ťi ad─âuga oric├ónd culoare casei tale, c─âci aceasta nu interfereaz─â cu stilul minimalist. ╚Üine minte doar s─â te rezumi la una singur─â. Dac─â e╚Öti iubitor al galbenului, zugr─âve╚Öte pere╚Ťii ├«n galben, dac─â-╚Ťi place ro╚Öul, f─â-i ro╚Öii ╚Öi tot a╚Öa.

Singura regul─â este s─â nu utilizezi mai mult de o singur─â culoare, c─âci altfel camera va p─ârea ├«nc─ârcat─â, tr─âs─âtur─â ce nu-╚Öi are locul ├«n acest stil. Nuan╚Ťele neutre, precum bejul, cremul ╚Öi griul sunt ideale pentru a reprezenta cu succes minimalismul, dar nu trebuie s─â apelezi la ele dac─â nu sunt pe placul t─âu.

Stilul minimalist este o alt─â abordare a stilului modern, f─âr─â s─â fie un stil modern ├«n sine, ci mai degrab─â o stare de spirit ╚Öi un alt mod de organizare a spa╚Ťiului interior ╚Öi o reducere la esen╚Ťial. Designul interior minimalist este perfect ├«n camerele mici, in apartamentele de bloc, este ideal ├«n camerele locuite de tineri ╚Öi de persoane active.

Zone Deco Interiors, solu╚Ťii moderne de amenaj─âri interioare

Oferim ┼či implement─âm solu┼úii complete de amenajare pentru locuin┼úa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai pu┼úin conven┼úionale pentru pardoseli ┼či pere┼úi, mobilier ┼či decora┼úiuni unicat.

Stilul Minimalist în designul interior Idei de amenajări interioare pentru case, vile sau apartamente

Caracteristicile stilului minimalist în designul interior

Interiorul minimalist - lustruit, spa╚Ťios ╚Öi neaglomerat.

Minimalismul, un stil al elegan╚Ťei rafinate ╚Öi subtile