Covoare de lux, țesute manual din lână de foarte bună calitate

Catalogul de covoare Brink & Campman 2018

Brandul Brink & Campman este cunoscut și apreciat în toată lumea pentru covoarele de foarte bună calitate, produse în Olanda, țesute manual din fire naturale. Designurile și culorile, textura și durabilitatea, formele neobișnuite ale unor colecții, varietatea de dimensiuni disponibile sunt câteva dintre atuurile care au adus covoarele țesute din lână în foarte multe case din cele mai diferite colțuri la lumii.

Colecții de covoare exclusiviste Brink & Campman, catalog 2018

Vă prezentăm din noul catalog de covoare din lână pentru interioare de lux, noile modele pe care designerii Brink & Campman ni le propun pentru 2018.

Colecția de covoare Prado ne propune modele sofisticate, țesute din fire de lână lucioase.

Colecția Kashba ne aduce covoare țesute din fire de lână puțin abrazive, cu designuri innovative, concepute pentru interioare în stil contemporan.

Twinset uni și Twinset border ne oferă modele de covoare uni sau în combinații de diferite tonuri, țesute din fire de lână lucioase; aceste covoare sunt disponibile și în varianta cu bordură.

Catalogul de covoare Brink & Campman 2018 este unul special, pentru că marchează 120 de ani de la înființarea fabricii și nașterea brandului. Fondată în 1897, fabrica de covoare Brink & Campman și-a câștigat în timp aprecierea, datorită perseverenței și principiilor de calitate, inovație și durabilitate pe care și-a realizat nenumăratele colecții de produse.

Colecția Atelier, din catalogul Brink & Campman 2018, ne propune covoare cu o țesătură unică, densă și stabilă dimensional, cu designuri elegante.

Estella este o colecție de covoare din lână pură, de foarte bună calitate, și vâscoză , modele în culori vii și forme unice.

Vizitează pagina din secțiunea Covoare țesute din lână Brink & Campman, unde poți să decarci catalogul 2018 !

Covoare țesute din lână Brink & Campman