Louis de Poortere Covoare ţesute din bumbac, modele noi

Covoare ţesute din bumbac Louis de Poortere, modele noi 2018

Aşa cum ne-a obişnuit la începutul fiecărui an, Louis de Poortere, producător de covoare ţesute din fire naturale din bumbac, ne propune noi modele de covoare de foarte bună calitate, cu un design exclusivist şi original.

Calitatea, designurile inspirate din natură sau din tradiţiile culturilor străvechi, nuanţele surprinzătoare ale fiecărui model nou de covor şi experienţa de peste 100 de ani în domeniu, definesc covoarele şi carpetele ce poartă marca Louis de Poortere.

Modele noi de covoare ţesute din bumbac în colecţiile Atlantic

În colecţiile de covoare ţesute din bumbac Atlantic găsim modele şi designuri noi, create de Marie Bathellier, un artist modern ce trăiește pe insula Yeu a oceanului Atlantic, care se inspiră din cele două pasiuni ce îi definesc viața de zi cu zi: oceanul și surfingul.

CONEY GREY 8716
LONG ISLAND BLUE 8718
SEA BRIGHT SUNNY 8715
PARSONS POWDER 8717

Modelele noi de covoare Louis de Poortere în colecţia Atlantic Streaks sunt inspirate din natură, de acele desene abstracte pe care vântul de iarnă le face pe terasele de nisip din New Jersey și Long Island.

MONTAUK MULTI 8714
MONTAUK MULTI 8714

Realizate din ţesătură de tip jacquard, cu fire de bumbac, covoarele au mai multe straturi ce creează o textură moale şi un aspect vintage. Sunt disponibile în diferite combinaţii de culori şi în diferite dimensiuni.

Colecţia de covoare Atlantic Surf – Green Waves ne propune modele noi, disponibile în 3 variante de culoare, ce se încadrează perfect în orice interior, cu un design clasic sau modern.

Cu o textură fină, obţinută prin tehnici moderne de ţesere, covoarele din bumbac Louis de Poortere sunt finisate manual de meşteri pricepuţi, au colţuri întărite şi un strat anti-alunecare, pentru a fi bine fixate pe podea.

Covoarele ţesute din bumbac din colecţia Atlantic Surf – Green Waves sunt disponibile în 4 variante standard de dimensiuni, ce variază de la 140 cm x 200 cm până la 230 cm x 330 cm, pentru a se potrivi în diferite încăperi din casă.

Colecții de covoare de foarte bună calitate, de la branduri renumite

Zone Deco vă prezintă modele de covoare din blană, covoare din fire naturale, covoare shapes, covoare ţesute manual sau finisate la comandă, disponibile într-o gamă variată de culori.

Covoare țesute manual din fire naturale Producători: Brink&Campman, Thibault Van Renne

Covoare din blană Fibre by Auskin

Covoare cu forme atipice Covoare Shapes, produse de Fletco

Covoare uni finisate la comandă Producători: Girloon, Lano