Design interior apartamente – servicii amenajare locuință

Amenajarea apartamentului în care locuim este un proiect special ce impune anumite particularități, fie că vorbim de amenajarea unui apartament mic sau a unuia foarte spațios, ori de amenajarea unui apartament aflat într-o vilă rezidențială.

Poziționarea apartamentului în imobil, organizarea și dispunerea tipurilor de încăperi și orientarea acestora astfel încât să beneficieze de lumină naturală pe durata zilei – dacă vorbim de un atelier sau o cameră de studiu, de exemplu, accesul la baie sau grupurile sanitare, bucătaria și livingul ce pot comunica sau sunt separate etc. sunt doar câteva dintre aspectele care necesită expertiza unui arhitect cu experiență.

Serviciile Zone Deco de design interior și amenajări apartamente

Echipa Zone Deco de arhitecți și designeri de interior găsește și construiește împreună cu beneficiarii locuinței soluția optimă de amenajare, fie că este vorba de un apartament mic sau mediu, ori de un apartament mare, cu o structură interioară complexă.

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajări interioare pentru spații mici precum o bucătărie cochetă sau grupuri sanitare și anexe, dar și idei de amenajări și design pentru încăperi cu suprafețe generoase precum un living sau camera de joacă a copilului.

.
Contactați Zone Deco pentru o locuință modernă și foarte confortabilă:

  • Realizarea proiectului de amenajare și design interior pentru anumite încăperi din apartament sau întreaga locuință – și implementarea acestuia;
  • Implementarea unui proiect de amenajare apartament și design interior pe care deja îl aveți;
  • Consultanță pentru amenajarea interioară a locuinței și alegerea stilului de design interior sau adaptarea unui stil la particularitățile apartamentului în care locuiți;
  • Alegerea produselor și accesoriilor sau decorațiunilor potrivite; împreună cu serviciile Zone Deco, beneficiați și de o gamă specială de decorațiuni unicat realizate de designeri români, covoare și parchet, diferite tipuri de pardoseli și tapet sau perdele și tapițerii.

Prezintă-ne proiectul tău!

Consultanţă amenajări și design interior

Formular consultanţă

Preferințele tale pentru locuință!

Proiect amenajare și implementare

Formular proiectare