Louis de Poortere Covoare din bumbac, țesute manual

Covoare Louis de Poortere – modele din colecția Antiquarian 2018

Covoare exclusiviste, țesute manual, din bumbac de calitate

Continuăm să vă prezentăm noile modele de covoare ţesute manual din bumbac Louis de Poortere, cu o colecţie care impresionează prin jocul discret şi unic de culori şi nuanţe şi printr-o patină a timpului intensă, emoţionantă.

Colecţia de covoare cu design exclusvist şi de foarte bună calitate Antiquarian ne propune în 2018 o serie de sub-colecţii cu tematici diferite, modele noi sau modele pe care le regăsim în colecţii mai vechi de covoare Louis de Poortere, reinterpretate într-o viziune modernă.

Designurile inspirate din motive tradiţionale din Iran, vechea Persie, sunt potrivite pentru interioare decorate în stil Vintage, Cosy Moments sau în stil Minimalist.

Covoarele Classic Brick din colecţia Antiquarian transmit, prin tonuri şi designuri, acea nostalgie a decoraţiunilor şi a motivelor demult uitate, pe care trecerea timpului şi-a pus amprenta, iar acum sunt readuse la lumină.

CLASSIC BRICK 8703
CLASSIC BRICK 8703
CLASSIC BRICK 8703
CLASSIC BRICK 8703

Designul covoarelor ţesute din bumbac Classic Brick este inspirat din Persia şi are ca motiv central un medalion cu motive tradiţionale străvechi, ce poate simboliza o broasă ţestoasă, medalion în jurul căruia sunt ţesute cu măiestrie ramuri, flori sau frunze stilizate.

Covoarele din bumbac Janissary sunt inspirate din cultura Bakhtiari-lor, un popor ce trăieşte în partea muntoasă a provinciilor Khuzistan și Isfahan din Iran.

JANISSARY MULTI 8712
JANISSARY MULTI 8712

Designul covoarelor Antiquarian Janissary are ca motiv central un diamant floral, în cadre în formă de pene. Este un design pe care îl găsim în "arhivele Muskabad" Louis De Poortere, reinterpretat acum într-o nouă viziune.

Colecția de covoare țesute Antiquarian Red readuce în actualitate un design mai vechi din arhiva de designuri Louis De Poortere, celebrul model 782-Hadschlu, într-o variantă stilizată.

7-8-2 RED 8719
7-8-2 RED 8719
7-8-2 RED 8719
7-8-2 RED 8719

Citște și:
Covoare ţesute din bumbac Louis de Poortere - colecţiile Atlantic

Catalogul integral - Covoare Louis de Poortere 2018!

Stiluri și idei de design interior Alege stilul care ți se potrvește, și noi îți amenajăm întreaga locuință!

Stilul Vintage în designul interior Accesorii și decorațiuni, culori și texturi

Stilul Cosy Moments Stilul Cosy Moments - un stil care îndeamnă la relaxare.

Stilul Minimalist Minimalismul, un stil al eleganței rafinate și subtile