Stilul industrial în designul interior Interioare personalizate într-o manieră originală

Stilul industrial în designul interior Interioare personalizate într-o manieră originală

Stilul industrial în designul interior Interioare personalizate într-o manieră originală

Stilul industrial în designul interior Interioare personalizate într-o manieră originală

A decora în stil industrial
Deschidere către vechi și nou, deopotrivă

Stilul industrial are tr─âs─âtura unic─â de a te deschide c─âtre vechi ╚Öi nou deopotriv─â. Poate fi gri, rece ╚Öi transparent, poate fi cald, cu iz de atelier me╚Öte╚Öug─âresc; poate fi futurist ╚Öi ├«ndr─âzne╚Ť sau poate s─â te duc─â cu g├óndul la proletarii secolului trecut.

Noi, la Zone Deco, ├«l sim╚Ťim prin c─âldura ╚Öemineului ╚Öi a c─âr─âmizii aparente, cu sclipirile metalice calde ale reinterpret─ârii unei pardoseli de plut─â, cu intimitatea unui loc de luat masa ce contrazice cu suple╚Ťe conteinerul dezafectat ├«n care este amenajat. Nou─â ne place s─â ÔÇ×tr─âim nouÔÇŁ ├«ntr-un spa╚Ťiu vechi, pentru c─â la noi op╚Ťiunile au limite doar pentru a fi duse mai departe.

Decorurile ├«n stil industrial, renumite deja pentru aspectul lor ce poate p─ârea u╚Öor nefinisat, au devenit o op╚Ťiune popular─â ├«n r├óndul arhitec╚Ťilor, decoratorilor de interioare ╚Öi a proprietarilor de locuin╚Ťe. E u╚Öor de ├«n╚Ťeles motivul pentru care a devenit un stil at├ót de popular, dat fiind faptul c─â stilul industrial confer─â un aspect modern ╚Öi ├«ndr─âzne╚Ť oric─ârei case.

Caracteristicile Stilului Industrial în designul interior

Pentru a avea acel aspect brut, stilul industrial se bazeaz─â pe elemente nepreten╚Ťioase, care aduc aminte de halele fabricilor. Piesele de mobilier din acest stil sunt minimaliste, f─âr─â a face exces de detalii, cu linii clare ╚Öi bine definite.

Dat─â fiind inspira╚Ťia stilului din halele fabricilor, o caracteristic─â important─â o reprezint─â tavanele ├«nalte ╚Öi camerele mari, neobstruc╚Ťionate. Totodat─â, stilul industrial pune accent pe ceea ce oamenii ├«ncearc─â s─â ascund─â: ╚Ťevile sunt expuse, iar pere╚Ťii de c─âr─âmid─â sau albi sunt foarte aprecia╚Ťi. Materialele specifice acestui stil sunt metale precum tinicheaua, inox, fier sau aluminiu, dar ╚Öi lemnul.

Probabil datorit─â acestui stil, podelele de ciment au p─âtruns ├«n casele celor ce-╚Öi doreau un look industrial. Folosirea covoarelor dilueaz─â impactul aspectului industrial, de aceea nu se prea folosesc. Din punct de vedere al arhitecturii, o camer─â ÔÇŁindustrial─âÔÇŁ nu las─â nimic pentru imagina╚Ťie, toate elementele fiind expuse.

Mobilierul în interioarele decorate în stil industrial

Mobilierul se remarc─â printr-un aspect ├«nvechit , atins de trecerea timpului. ├Än acest stil, refolosirea unor piese de mobilier vechi ├«n scopuri noi, constituie un standard. Astfel, o lad─â veche devine o m─âsu╚Ť─â de cafea sau sc─âri uzate devin rafturi. Stilul industrial ╚Öterge bariera dintre comori ╚Öi obiecte bune de aruncat, g─âsind un folos pentru orice.

Ce culori folosim

Când ne gândim la un stil industrial, ne gândim, fără îndoială, la culori din sfera griului, albului sau negrului, însă se pot adăuga și accente de culoare, având grijă să nu exagerăm. Pe un fundal neutru, se pot folosi accente de culori puternice precum fuchsia, portocaliu, indigo sau mov.

Ce re╚Ťinem

Stilul industrial este un stil care celebreaz─â aspectul nefinisat, brut al ├«nc─âperilor. Elemente precum ╚Ťevi ╚Öi conducte sunt l─âsate la vedere, iar mobilierul este ├«nvechit ╚Öi de cele mai multe ori, refolosit. Camerele sunt ├«nalte ╚Öi spa╚Ťioase, ├«n culori reci, metalice.

.
Mai multe detalii și galerii foto despre stilul industrial în designul interior:

Designul interior în stilul industrial, renumit pentru aspectul său ușor nefinisat

Stilul industrial în designul interior. Elemente de decor, mobilierul

Design interior, amenaj─âri pardoseli ╚Öi pere╚Ťi Zone Deco - servicii ╚Öi proiecte realizate

01

Design interior și amenajare case

Analiz─âm ╚Öi propunem solu╚Ťii concrete de amenajare pentru fiecare tip de ├«nc─âpere.

Detalii amenaj─âri locuin╚Ťe case!

02

Design interior și amenajare vile

Avem experien╚Ť─â ╚Öi solu╚Ťii practice pentru fiecare tip de spa╚Ťiu ce trebuie amenajat.

Detalii amenajare, design interior vile!

03

Design interior apartamente

V─â prezent─âm idei practice ╚Öi eficiente de amenajari interioare pentru spa╚Ťii mici.

Detalii design interior și amenajări apartamente!

04

Proiecte design interior reziden╚Ťial

Locuin╚Ťe amenajate de Zone Deco - case, vile sau aparatmente ├«n Cluj Napoca sau ├«n tar─â.

Proiectele Zone Deco - galerii foto!

05

Stiluri design interior reziden╚Ťial

Punem accent pe concept ╚Öi stil personalizat, creat de arhitec╚Ťi ╚Öi designeri.

Ce stil ╚Ťi se potrive╚Öte?