Louis de Poortere Covoare din bumbac

Covoare ţesute Louis de Poortere

Pasiune, emoţie, rafinament şi confort pentru casa ta

Fondată în 1929, compania Louis de Poortere, ce poartă numele fondatorului ei, a devenit în anii 1960 cel mai apreciat producător în domeniul covoarelor, atât pentru calitatea cât şi pentru modelele deosebite, designul inovator ce îmbină tradiţia şi modernul în fiecare nouă colecţie de covoare.

Pentru că oamenii au nevoie în locuinţa lor de eleganţă şi confort, designerii şi tehnicienii Louis de Poortere au creat colecţii de covoare ţesute din bumbac, cu un design modern, cu o textură moale şi fină, care să ofere locuintei eleganţă şi căldură.

Covoare din bumbac pentru orice încăpere

Louis De Poortere ne oferă covoare şi carpete, covoare pentru scări sau borduri de covor cu diferite modele şi care pot fi combinate într-o manieră originală.

Covoarele Louis De Poortere sunt ţesute din fire nturale, cu tehnici tradiţionale, şi fiecare colecţie este inspirată din tradiţia străveche a covoarelor ţărăneşti, din anumite epoci istorice sau chiar din tulburări sociale care au schimbat istoria unor locuri.

Dimensiunile modelelor de covoare Louis de Poortere

- 60 x 90 cm (24’ x 35’)
- 80 x 150 cm (31’ x 59’)
- 140 x 200 cm (4’7” x 6’7”)
- 170 x 240 cm (5’7” x 6’7”)

- 200 x 280 cm (6’7” x 9’2”)
- 230 x 230 cm (7’6” x 7’6”)
- 230 x 330 cm (7’6” x 10’8”)
- 280 x 360 cm (9’2” x 11’10”)

.

Design interior, amenajări rezidenţiale Zone Deco

Zone Deco Interiors vă oferă suportul complet pentru amenajarea locuinţei, case, vile sau apartamente, de la propunerea celor mai eficiente soluţii de design şi amenajare pentru fiecare tip de încăpere, până la alegerea şi furnizarea direct de la producător a accesoriilor necesare.

Avem soluţii moderne pentru pardoseli şi pereţi sau decoraţiuni de interior unicat, realizate de designeri şi arhitecţi români. Vă vom prezenta într-o serie de articole catalogul producătorului de covoare ţesute din fire naturale Louis de Poortere.

Covoare pe care le recomandăm

Covoare din blană Producător AUSKIN

Covoare Shapes Producător FLETCO

Covoare țesute manual Producători: Brink&Campman, Thibault Van Renne

Covoare din fire naturale Producători: AGNELLA, LANO, LOUIS DE POORTERE, MOQUETAS ROLS