Louis de Poortere Covoare din bumbac

Covoare ţesute Louis de Poortere

Pasiune, emo┼úie, rafinament ┼či confort pentru casa ta

Fondat─â ├«n 1929, compania Louis de Poortere, ce poart─â numele fondatorului ei, a devenit ├«n anii 1960 cel mai apreciat produc─âtor ├«n domeniul covoarelor, at├ót pentru calitatea c├ót ┼či pentru modelele deosebite, designul inovator ce ├«mbin─â tradi┼úia ┼či modernul ├«n fiecare nou─â colec┼úie de covoare.

Pentru c─â oamenii au nevoie ├«n locuin┼úa lor de elegan┼ú─â ┼či confort, designerii ┼či tehnicienii Louis de Poortere au creat colec┼úii de covoare ┼úesute din bumbac, cu un design modern, cu o textur─â moale ┼či fin─â, care s─â ofere locuintei elegan┼ú─â ┼či c─âldur─â.

Covoare din bumbac pentru orice încăpere

Louis De Poortere ne ofer─â covoare ┼či carpete, covoare pentru sc─âri sau borduri de covor cu diferite modele ┼či care pot fi combinate ├«ntr-o manier─â original─â.

Covoarele Louis De Poortere sunt ┼úesute din fire nturale, cu tehnici tradi┼úionale, ┼či fiecare colec┼úie este inspirat─â din tradi┼úia str─âveche a covoarelor ┼ú─âr─âne┼čti, din anumite epoci istorice sau chiar din tulbur─âri sociale care au schimbat istoria unor locuri.

Dimensiunile modelelor de covoare Louis de Poortere

- 60 x 90 cm (24ÔÇÖ x 35ÔÇÖ)
- 80 x 150 cm (31ÔÇÖ x 59ÔÇÖ)
- 140 x 200 cm (4ÔÇÖ7ÔÇŁ x 6ÔÇÖ7ÔÇŁ)
- 170 x 240 cm (5ÔÇÖ7ÔÇŁ x 6ÔÇÖ7ÔÇŁ)

- 200 x 280 cm (6ÔÇÖ7ÔÇŁ x 9ÔÇÖ2ÔÇŁ)
- 230 x 230 cm (7ÔÇÖ6ÔÇŁ x 7ÔÇÖ6ÔÇŁ)
- 230 x 330 cm (7ÔÇÖ6ÔÇŁ x 10ÔÇÖ8ÔÇŁ)
- 280 x 360 cm (9ÔÇÖ2ÔÇŁ x 11ÔÇÖ10ÔÇŁ)

.

Design interior, amenajări rezidenţiale Zone Deco

Zone Deco Interiors v─â ofer─â suportul complet pentru amenajarea locuin┼úei, case, vile sau apartamente, de la propunerea celor mai eficiente solu┼úii de design ┼či amenajare pentru fiecare tip de ├«nc─âpere, p├ón─â la alegerea ┼či furnizarea direct de la produc─âtor a accesoriilor necesare.

Avem solu┼úii moderne pentru pardoseli ┼či pere┼úi sau decora┼úiuni de interior unicat, realizate de designeri ┼či arhitec┼úi rom├óni. V─â vom prezenta ├«ntr-o serie de articole catalogul produc─âtorului de covoare ┼úesute din fire naturale Louis de Poortere.

Covoare pe care le recomand─âm

Covoare din blan─â Produc─âtor AUSKIN

Covoare Shapes Produc─âtor FLETCO

Covoare ╚Ťesute manual Produc─âtori: Brink&Campman, Thibault Van Renne

Covoare din fire naturale Produc─âtori: AGNELLA, LANO, LOUIS DE POORTERE, MOQUETAS ROLS