Descopera stiluri de amenajari interioare pentru casa ta

by · 6 ani ago · 0 comments

Intri ├«n cas─â dup─â o zi lung─â ╚Öi ├«╚Ťi dai seama de ceva: locul pe care ├«l nume╚Öti acas─â nu te mai reprezint─â deloc sau nici nu a f─âcut-o vreodat─â. Nu ├«╚Ťi mai place canapeaua, nu mai supor╚Ťi culorile de pe pere╚Ťi iar mobila ╚Ťi se pare total nepotrivit─â.┬á E momentul ├«n care ├«╚Ťi dai seama c─â vrei altceva de la casa ta ╚Öi iei decizia de a reamenaja. Dar nu ╚Ötii nimic despre stiluri de amenajari interioare a╚Öa c─â primul pas logic este documentarea.

Tocmai pentru c─â ├«n╚Ťelegem cum te sim╚Ťi, ne-am propus s─â ├«╚Ťi prezent─âm 6 stiluri de amenajari interioare care s─â te ajute s─â ├«╚Ťi imaginezi cum poate ar─âta casa ta.

Stiluri de amenajari interiore pentru casa ta

#Stilul minimalist

Cushion-Vinyl-_-Novilon-Castle-oak-6305

Living Minimalist parchet Cushion Vinyl Novilon Castle ar╚Ťar

Un interior minimalist este glossy, spa╚Ťios ╚Öi neaglomerat. Lipsesc cu des─âv├ór╚Öire accesoriile decorative care au ca scop umplerea unui spa╚Ťiu gol iar mobilierul este neornamentat ╚Öi orientat spre func╚Ťionalitate, nu decor.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul eclectic

flotex

Filosofia acestui stil este de a combina obiecte sau stiluri din diferite timpuri ├«ntr-un singur loc. De╚Öi te-ai putea g├óndi┬á c─â prin amestecul mai multor stiluri ├«ntr-un singur spa╚Ťiu te alegi cu un look kitsch ╚Öi haotic, trebuie s─â ╚Ötii c─â nu este neap─ârat a╚Öa. Este important doar s─â respec╚Ťi regula de aur a stilului eclectic:┬á piesele folosite trebuie s─â aib─â un numitor comun. Stilul electic este un stil armonios de╚Öi permite imagina╚Ťiei fiec─âruia s─â ias─â la iveal─â.

Afla mai multe despre acest stil!

# Stilul industrial

Living industrial - design și concept Zone Deco

Living industrial – design ╚Öi concept Zone Deco

Un stil care accentueaz─â aspectul nefinisat, brut al unui spa╚Ťiu. ╚Üevile ╚Öi conductele sunt l─âsate la vedere iar mobilierul este ├«nvechit ╚Öi de cele mai multe ori, refolosit. Camerele sunt ├«nalte ╚Öi spa╚Ťioase, ├«n culori reci.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul clasic

design de dormitor

Design de dormitor clasic cu Lano gri

Un stil conservator prin defini╚Ťie, stilul clasic p─âstreaz─â ideile design-ului din alte epoci, cu influen╚Ťe preluate din designul clasic din Roma ╚Öi Grecia Antic─â, fiind ad├ónc ├«nr─âd─âcinat ├«n tradi╚Ťie. Este un stil care nu a preluat nici un element modern, format ├«n jurul unor elemente centrale importante: echilibrul, ordinea ╚Öi simetria.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul modern high end

Living modern high end

Living modern high end

Accentul cade pe forme geometrice simple ╚Öi sunt adesea utilizate suprafe╚Ťele glossy ╚Öi oglinzile, atent folosite pentru a complementa materialele din spa╚Ťiu.┬á Mobilierul se ├«ncadreaz─â ├«n aceea╚Öi tendin╚Ť─â, fiind de preferat piesele lucioase sau cu oglinzi, ornamentate cu detalii geometrice.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul vintage

Stilul Vintage - Living

Stilul Vintage – Living

Stilul vintage impune utilizarea pieselor cu aspect de antichit─â╚Ťi ╚Öi┬á a culorilor ╚Öterse- mai ales pasteluri dar ╚Öi aten╚Ťie pentru decora╚Ťiuni ╚Öi detalii. Imprimeul floral este des ├«nt├ólnit iar refolosirea obiectelor joac─â rol central. Se poate spune despre acest stil c─â ridic─â imperfec╚Ťiunea la rang ├«nalt ╚Öi ├«i accentueaz─â frumuse╚Ťea.

Afla mai multe despre acest stil!

Dac─â ai decis c─â ai nevoie de o schimbare, poate este momentul s─â alegi un stil ╚Öi s─â ├«╚Ťi pui g├óndurile ├«n practic─â. Pentru rezultate spectaculoase, recomandarea noastr─â este s─â apelezi la un designer de interior, care va ╚Öti s─â ├«╚Ťi transpun─â ideile ╚Öi pasiunile ├«n locuin╚Ť─â.

Tu ┼čtii ce stil ┼úi se potrive┼čte?

Parcurge testul nostru ┼či vei afla stilul de design potrivit personalit─â┼úii tale!

Ce stiluri de amenaj─âri interioare preferi dintre cele pe care ╚Ťi le-am prezentat?

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.