Descopera stiluri de amenajari interioare pentru casa ta

by · 9 ani ago · 0 comments

Intri în casă după o zi lungă și îți dai seama de ceva: locul pe care îl numești acasă nu te mai reprezintă deloc sau nici nu a făcut-o vreodată. Nu îți mai place canapeaua, nu mai suporți culorile de pe pereți iar mobila ți se pare total nepotrivită.  E momentul în care îți dai seama că vrei altceva de la casa ta și iei decizia de a reamenaja. Dar nu știi nimic despre stiluri de amenajari interioare așa că primul pas logic este documentarea.

Tocmai pentru că înțelegem cum te simți, ne-am propus să îți prezentăm 6 stiluri de amenajari interioare care să te ajute să îți imaginezi cum poate arăta casa ta.

Stiluri de amenajari interiore pentru casa ta

#Stilul minimalist

Cushion-Vinyl-_-Novilon-Castle-oak-6305

Living Minimalist parchet Cushion Vinyl Novilon Castle arțar

Un interior minimalist este glossy, spațios și neaglomerat. Lipsesc cu desăvârșire accesoriile decorative care au ca scop umplerea unui spațiu gol iar mobilierul este neornamentat și orientat spre funcționalitate, nu decor.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul eclectic

flotex

Filosofia acestui stil este de a combina obiecte sau stiluri din diferite timpuri într-un singur loc. Deși te-ai putea gândi  că prin amestecul mai multor stiluri într-un singur spațiu te alegi cu un look kitsch și haotic, trebuie să știi că nu este neapărat așa. Este important doar să respecți regula de aur a stilului eclectic:  piesele folosite trebuie să aibă un numitor comun. Stilul electic este un stil armonios deși permite imaginației fiecăruia să iasă la iveală.

Afla mai multe despre acest stil!

# Stilul industrial

Living industrial - design și concept Zone Deco

Living industrial – design și concept Zone Deco

Un stil care accentuează aspectul nefinisat, brut al unui spațiu. Țevile și conductele sunt lăsate la vedere iar mobilierul este învechit și de cele mai multe ori, refolosit. Camerele sunt înalte și spațioase, în culori reci.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul clasic

design de dormitor

Design de dormitor clasic cu Lano gri

Un stil conservator prin definiție, stilul clasic păstrează ideile design-ului din alte epoci, cu influențe preluate din designul clasic din Roma și Grecia Antică, fiind adânc înrădăcinat în tradiție. Este un stil care nu a preluat nici un element modern, format în jurul unor elemente centrale importante: echilibrul, ordinea și simetria.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul modern high end

Living modern high end

Living modern high end

Accentul cade pe forme geometrice simple și sunt adesea utilizate suprafețele glossy și oglinzile, atent folosite pentru a complementa materialele din spațiu.  Mobilierul se încadrează în aceeași tendință, fiind de preferat piesele lucioase sau cu oglinzi, ornamentate cu detalii geometrice.

Afla mai multe despre acest stil!

#Stilul vintage

Stilul Vintage - Living

Stilul Vintage – Living

Stilul vintage impune utilizarea pieselor cu aspect de antichități și  a culorilor șterse- mai ales pasteluri dar și atenție pentru decorațiuni și detalii. Imprimeul floral este des întâlnit iar refolosirea obiectelor joacă rol central. Se poate spune despre acest stil că ridică imperfecțiunea la rang înalt și îi accentuează frumusețea.

Afla mai multe despre acest stil!

Dacă ai decis că ai nevoie de o schimbare, poate este momentul să alegi un stil și să îți pui gândurile în practică. Pentru rezultate spectaculoase, recomandarea noastră este să apelezi la un designer de interior, care va ști să îți transpună ideile și pasiunile în locuință.

Tu ştii ce stil ţi se potriveşte?

Parcurge testul nostru şi vei afla stilul de design potrivit personalităţii tale!

Ce stiluri de amenajări interioare preferi dintre cele pe care ți le-am prezentat?

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *