Cum sa obtii un design interior indraznet

by · 5 ani ago · 0 comments

Nu ești genul de persoană fericită cu o canapea banală, cum au toți, cu niște pereți albi sau beige și câte un covor pierdut prin fiecare cameră. Nu îți plac nici corpurile de iluminat tipice, nici modelele florale și nici mobilierul tras la xerox, făcut în lungi serii și ajuns în sute de mii de locuințe.

Tu cauți unicitate, îndrăzneală și un stil personalizat special pentru casa ta și pentru tine. Nu vrei o locuință standard, nu vrei culorile pe care le vrea toată lumea și cu atât mai puțin, nu vrei să ai o casă care să se piardă în anonimat.

Dar cum obții așa ceva? Cum să experimentezi cu forme, piese de mobilier și culori ca să te asiguri că în final vei avea o casă exact pe gustul tău?

1. Nu te mulțumi cu produse standard!

Vrei o locuință care să iasă din comun? Atunci în mod sigur nu o vei obține cu folosind decorațiuni, piese de mobilier, finisaje de pereți sau alte accesorii comune. În loc să te îndrepți spre un magazin mare de mobilă, mai bine documentează-te cu privire de designeri autohtoni, care oferă piese unice și îndrăznețe.

Câteva sugestii:

Happy-lamps-no.-3

Happy Lamps de arh. Eliza Tîrziu

Happy Lamps ale arhitectului Eliza Tîrziu. Cu o formă unică și culori vesele, aceste corpuri de iluminat te vor cuceri cu siguranță și vor aduce un plus de îndrăzneală și farmec locuinței tale.

” Am dorit să creăm un corp care să se poată integra în multe tipuri de amenajare și spații dar care să aibă personalitate și să se facă observat. Noi sperăm că am reușit și că avem niște corpuri care pigmentează orice spațiu interior. Ele pot fi folosite în diferite combinații: atârnate individual, înșiruite, atârnate în buchet etc.  Se potrivesc in interioare rustice, moderne chiar si in cele clasice sau eclectice.” Eliza Tîrziu

Obiecte de mobilier realizate de designer Mădălina Mihailovici. Pentru un design interior îndrăzneț ai nevoie de mobilier îndrăzneț iar cel realizat de Mădălina Mihailovici nu face excepție. Vei impresiona toți oaspeții cu aceste piese și mai ales, te vei bucura să le vezi zilnic, frumos așezate în căminul tău.

Mobilier realizat de designer Mădălina Mihailovici

Mobilier realizat de designer Mădălina Mihailovici

Mădălina are și o colecție de tapet personalizat.

Lampa NOD a arhitectului Victor Carp. Această lampă va aduce un plus de personalitate oricărui spațiu, datorită aspectului său șlefuit și bine gândit.

Lampa nod realizată de arh. Victor Carp

Lampa nod realizată de arh. Victor Carp

„NOD este un corp de iluminat ce se integrează bine în spatii diferite precum cele tradiționale, moderne sau contemporane, comerciale sau rezidențiale. Realizat din elemente ce se îmbină intre ele, asamblarea acestuia nu necesita folosirea aparatelor electrice, ori a modalităților de prindere prin cepuri si șuruburi.” Victor Carp

Pe Victor îl poți cunoaște mai bine citind acest interviu.

2.  Apelează la specialiști!

Chiar dacă ai impresia că nu are rost să apelezi la un designer de interior pentru a obține ce-ți dorești, adevărul este că un spațiu amenajat de către un specialist nu se compară cu unul amenajat de către o persoană care nu are cunoștințe în domeniul designului.

Un designer priceput va ști să experimenteze cu stiluri, cu modele, cu texturi și culori pentru a-ți oferi acea casă cu design interior îndrăzneț, care să te reprezinte.

Contrar părerii populare, investiția în ajutor specializat nu este covârșitoare iar beneficiile o fac o investiție inteligentă.

Așadar, dacă îți dorești un design interior îndrăzneț, trebuie să îndrăznești tu să fii non-conformist și să găsești piesele potrivite pentru stilul tău. Dacă nu ești sigur care anume este stilul tău, poți parcurge acest test.

 Apelează la ajutor specializat, găsește produse unicate și bucură-te de un cămin cu adevărat unic! Dacă ai nevoie de ajutor, suntem aici pentru tine!

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.