Idei de decoratiuni interioare care dau viata baii tale

by · 8 ani ago · 0 comments

Baia poate fi un loc de refugiu ╚Öi de relaxare pentru tine, de fiecare dat─â c├ónd te relaxezi┬á├«ntr-o cad─â cu┬áap─â fierbinte ╚Öi┬áspum─â. Baia poate fi vestiarul t─âu magic care te transform─â de fiecare dat─â c├ónd te preg─âte╚Öti, ├«n fa╚Ťa oglinzii, pentru o ├«nt├ólnire important─â. Baia este cel mai intim loc din casa ta, ├«ntruc├ót ea te cunoa╚Öte atunci c├ónd mergi ├«n fiecare diminea╚Ť─â s─â ├«ncepi pentru o nou─â zi sau c├ónd faci du╚Öuri lungi ╚Öi dese, de var─â.

Acest spa╚Ťiu┬áare nevoie de┬átoat─â aten╚Ťia ta ╚Öi de amenajare cu decoratiuni interioare baie care s─â o┬átransforme ├«ntr-un sanctuar care s─â te reprezinte cel mai bine. Pentru foarte mult─â lume, baia este locul care ├«i face cu adev─ârat s─â se simt─â ca acas─â.

Parcurge acest articol să vezi ce stil de design interior s-ar potrivi cel mai bine în baia ta!

Indiferent de forma b─âii tale ╚Öi de suprafa╚Ťa acesteia, noi credem c─â ├«i po╚Ťi da via╚Ť─â ╚Öi o po╚Ťi amenaja ├«n orice stil. ├Äns─â, dac─â ai ╚Öi alte preferin╚Ťe de decoratiuni interioare baie, acestea se pot adapta ╚Öi pot fi implementate de c─âtre o echip─â de speciali╚Öti.

Ce decoratiuni interioare baie poti folosi

C├ónd vine vorba de decorarea b─âii, primul lucru pe care trebuie s─â ├«l faci este s─â ├«╚Ťi ├«ndrep╚Ťi aten╚Ťia spre finisaje;┬áculoarea ╚Öi design-ul pere╚Ťilor ╚Öi a podelei creeaz─â prima impresie a oric─ârui vizitator care intr─â ├«ntr-o baie. De aceea, culorile acestora trebuie s─â ├«╚Öi┬áreg─âseasc─â echivalentul ├«n micile obiecte de decor precum suportul de h├órtie igienic─â, suportul de s─âpun sau de periu╚Ť─â de din╚Ťi, chiar ╚Öi co╚Öul de rufe pentru sp─âlat sau husa care acoper─â ma╚Öina de sp─âlat.┬á

Dac─â e╚Öti destul de norocos s─â ai parte ╚Öi de spa╚Ťiu ├«n plus pe perete, po╚Ťi ad─âuga, de exemplu, obiecte decorative sau chiar ╚Öi un ghiveci cu flori proaspete.┬á

C├ónd vine vorba de baia ta, oric├ót de mic─â sau c├ót de mare este suprafa╚Ťa pe care o ocup─â, trebuie s─â ╚Ťii cont de micile detalii.┬á

Chiar dac─â nu e╚Öti dispus s─â ├«╚Ťi faci o renovare complet─â a b─âii tale, ├«i po╚Ťi schimba aspectul pur ╚Öi simplu ├«nlocuind vechile accesorii cu unele noi, care s─â urmeze┬áaceea╚Öi linie de culoare ╚Öi design.

Iat─â c├óteva idei generale care te pot inspira┬ás─â ├«╚Ťi decorezi baia dup─â bunul plac:

Inspira╚Ťie pentru┬ádecoratiuni interioare baie

#1 Baia în gri răcoros

Cool Gray
Photo by Change Your Bathroom, Inc. – More contemporary bathroom photos

O idee perfectă pentru băile înguste, în formă de culoar, cu finisaje drepte, robinete montate în perete și chiuvete pătrate ceramice.

#2 Baia contemporană modernă

Walk-in Shower Room
Photo by Big Bean Construction ltd – Search contemporary bathroom pictures

Aceast─â baie ocup─â o suprafa╚Ť─â redus─â, fiind foarte util─â pentru persoanele cu ritm de via╚Ť─â dinamic. Dup─â cum se poate observa, toate obiectele de igien─â sunt plasate pe un singur dulap cu rafturi sub form─â de scar─â, iar du╚Öul te invit─â s─â p─â╚Öe╚Öti ├«n─âuntru, fiind ├«n spa╚Ťiu deschis, protejat de o u╚Ö─â de sticl─â.

#3 Baie cu influen╚Ť─â sudic─â

Southern Influence
Photo by Bradley E Heppner Architecture, LLC – Search traditional bathroom design ideas

Aceast─â baie este denumit─â astfel pentru c─â este specific─â zonelor c─âlduroase, unde soarele este cel mai des ├«nt├ólnit locuitor. De aceea se poate observa draperia ╚Öi fereastra mare din dreptul c─âzii. Aceast─â baie duce farmecul design-ului interior chiar mai departe: are amenajat─â ╚Öi o mas─â de toalet─â, pentru doamnele care vor s─â se ├«nfrumuse╚Ťeze imediat dup─â du╚Ö.

#4 Baie de tineret tradi╚Ťional-industrial─â

Buckinghamshire Full House Refurbishment
Photo by Interior Therapy – Discover traditional bathroom design inspiration

Acest mod de amenajare combin─â mai multe stiluri:┬átradi╚Ťional (parchet, culoarea lemnului predominant─â ├«n partea de jos), industrial (culorile folosite, design-ul pere╚Ťilor, forma caloriferului) dar ╚Öi modern.

#5 Baie vesel─â, minimalist─â

CONDO RENOVATION
Photo by Omega Construction & Design – Search beach style bathroom design ideas

Aceast─â baie este dovada c─â mai pu╚Ťin ├«nseamn─â mai mult, atunci c├ónd vine vorba de spa╚Ťiul ╚Öi decora╚Ťiunile folosite ├«n baia ta. Chiar dac─â ai o baie mic─â, ea poate fi aerisit─â ╚Öi un simplu tablou poate fi elementul care s─â ├«╚Ťi eviden╚Ťieze personalitatea.

#6 Baia simplă și practică

Pacific Heights Mediterranean
Photo by Mike Connell – Browse contemporary bathroom ideas

Iat─â un mod simplu de a-╚Ťi decora baia: lipsa obiectelor decorative ╚Öi ascunderea lor ├«n dulapuri este o alt─â dovad─â c─â mai pu╚Ťin ├«nseamn─â mai mult.

Aceast─â baie se remarc─â prin finisajele pere╚Ťilor, simplitatea robinetelor, luminozitate dar ╚Öi prin ghiveciul cu flori menit s─â dea via╚Ť─â unui spa╚Ťiu aparent robust, dar prietenos.

#7 Baia modern─â, contemporan─â

Contemporary REFINED!
Photo by marianiLIND inc. – Look for traditional bathroom design inspiration

Dup─â cum po╚Ťi observa, toate modelele de b─âi pe care le-am men╚Ťionat p├ón─â acum au chiuveta ├«ncorporat─â ├«n mobilier. Aceasta este una din tendin╚Ťele b─âilor contemporane, care pun accent pe simplitate, utilitate┬á╚Öi ascund zonele incomplet finisate, precum marginile inferioare ale chiuvetei sau interioarele dulapurilor de depozitare.

#8 Baia spa╚Ťioas─â vintage

2013 Spring Parade Of Homes
Photo by Highmark Builders – Search traditional bathroom pictures

Probabil primul lucru pe care l-ai remarcat este un obiect tipic noilor decoratiuni interioare baie contemporane: ghiveciul de flori. 

De asemenea, aceast─â baie profit─â din plin de spa╚Ťiul pe care ├«l are: podeaua din marmur─â hexagonal─â se potrive╚Öte perfect cu dulapurile din culoare nuga ╚Öi pardoseala de culoare similar─â de pe pere╚Ťi. Cada este discret─â, accentul pun├óndu-se pe cabina de du╚Ö care ocup─â o suprafa╚Ť─â mai mare, fiind separat─â printr-o u╚Ö─â de sticl─â.

#9 Baia contemporan─â cu tent─â industrial─â

Williams town
Photo by Dulux Paint – Browse contemporary bathroom photos

Probabil cel mai apropiat obiect decorativ de stilul industrial este corpul de iluminat. Culorile se îmbină perfect, echilibrând partea inferioară albă cu partea superioară, neagră.

#10 Baia ├«ndr─âznea╚Ť─â, eclectic─â

Downtown Denver Loft
Photo by Signature Interiors/Rita Coltrane – Browse contemporary bathroom photos

Aceasta este singura baie eclectic─â din colec╚Ťia noastr─â prezentat─â ast─âzi. Tabloul ╚Öi ghiveciul cu plante ├«i dau via╚Ť─â, ├«n timp ce forma c─âzii se potrive╚Öte perfect cu forma dulapului de depozitare pentru proasoape.

Toate aceste modele de b─âi fac parte din galeria Houzz, care con╚Ťine peste 850.000 de imagini cu decoratiuni interioare baie.

Din modelele alese de noi, care este preferatul t─âu?

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *