Ce design pentru baie este preferatul tau?

by · 8 ani ago · 0 comments

Baia poate deveni sanctuarul tău, locul în care să te relaxezi, să te destinzi și să uiți preț de câteva clipe de orice probleme ai putea avea. Pentru a deveni acel loc în care să te refugiezi, trebuie să îl amenajezi pe măsură și să-l transformi într-un loc în care să-ți dorești să petreci timp pentru a-ți reîncărca bateriile.

Baia, precum orice alt spațiu al casei tale, trebuie să îți reflecte gusturile și să te reprezinte în totalitate. Noi venim cu câteva sugestii vizuale de design baie în diferite stiluri, care să te ajute să descoperi spre ce stil de design interior te orientezi.

1. Design baie clasic

design baie marmoleum

Design baie cu marmoleum – Forbo Flooring Systems

Îți propunem o variantă mai îndrăzneață de abordare a stilului clasic. Combinația de culori alb-albastru este una extrem de populară și folosită de mult timp în design interior, fiind considerată de mulți a fi o combinație cu care nu ai cum să dai greș. Elementul central în baia clasică este cu siguranță cada încăpătoare, în care să te poți relaxa.

2. Baia vintage

design baie vintage

Design baie vintage cu marmoleum red – Forbo Flooring Systems

Când spui ”vintage” te gândești automat la modele florale și pasteluri, la mobilier cu aspect învechit sau tapet cu trandafiri. Însă acest stil are și câțiva ași în mânecă, fapt ce permite să obții un look vintage fără a apela la indicatorii clasici.

În acest caz, îți propunem o baie vintage într-o altă combinație de culori eternă: roșu și alb. Cada este cea care oferă sentimentul unui spațiu vintage, având forma elegantă și picioarele frumos ornamentate. Pentru pereți poți opta pentru lemn alb și poți evita folosirea tapetului înflorat( dacă acesta nu este neapărat pe gustul tău)

3. Baia în stil eclectic

design-baie-eclectic

Eclectic-ismul este stilul care îți permite să experimentezi și să își lași imaginația să zboare pentru a crea un spațiu original și unic. Poți amesteca vechiul cu noul, eleganța cu simplitatea și obiecte din stiluri diferite. În exemplul ales de noi, cada vintage este combinată cu un scaun minimalist și cu opere de artă modernă.

4. Baia industrială

Design baie industriala

Design baie industriala

Când spunem stil industrial ne gândim imediat la materiale metalice, la conducte dezgolite și obiecte de mobilier vechi, ”salvate”. Pentru un look industrial ca la carte, acoperă cada cu un material metalic care să contrasteze puternic cu albul căzii. Totodată, dacă este pe gustul tău, lasă descoperite țevile și conductele din baie și vei avea un spațiu industrial autentic!

5. Design baie Modern High End

Design baie modern high end

Design baie modern high end

Inspirat de stilul Art Deco, stilul modern High End pune accentul pe forme geometrice, pe echilibru și simetrie dar și pe opulență. În baia modern high end, totul este construit în oglindă iar accesoriile și finisajele sunt de cea mai bună calitate. Folosește o culoare îndrăzneață pentru a aduce la viață baia amenajată în acest stil.

6. Baia minimalistă

Design baie minimalista

Design baie minimalista

Baia minimalistă poate fi exact ceea ce ai nevoie, atâta timp cât apreciezi un look glossy și simplu precum cel al acestui sti. Fără prea multe accesorii și detalii ornamentale, acest tip de baie poate fi un refugiu perfect. Păstrează albul drept culoare principală și accentuează-l cu o culoare îndrăzneață pentru mai multă personalitate. O cadă încăpătoare și cu design modern este de nelipsit în baia minimalistă. Cu cât folosești mai puține decorațiuni și piese de mobilier, cu atât mai bine!

Așadar, care este modelul de design baie pe care îl preferi? Te invităm să ne răspunzi printr-un comentariu în secțiunea de mai jos!

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.