Ce design pentru baie este preferatul tau?

by · 9 ani ago · 0 comments

Baia poate deveni sanctuarul t─âu, locul ├«n care s─â te relaxezi, s─â te destinzi ╚Öi s─â ui╚Ťi pre╚Ť de c├óteva clipe de orice probleme ai putea avea. Pentru a deveni acel loc ├«n care s─â te refugiezi, trebuie s─â ├«l amenajezi pe m─âsur─â ╚Öi s─â-l transformi ├«ntr-un loc ├«n care s─â-╚Ťi dore╚Öti s─â petreci timp pentru a-╚Ťi re├«nc─ârca bateriile.

Baia, precum orice alt spa╚Ťiu al casei tale, trebuie s─â ├«╚Ťi reflecte gusturile ╚Öi s─â te reprezinte ├«n totalitate. Noi venim cu c├óteva sugestii vizuale de design baie ├«n diferite stiluri, care s─â te ajute s─â descoperi spre ce stil de design interior te orientezi.

1. Design baie clasic

design baie marmoleum

Design baie cu marmoleum – Forbo Flooring Systems

├Ä╚Ťi propunem o variant─â mai ├«ndr─âznea╚Ť─â de abordare a stilului clasic. Combina╚Ťia de culori alb-albastru este una extrem de popular─â ╚Öi folosit─â de mult timp ├«n design interior, fiind considerat─â de mul╚Ťi a fi o combina╚Ťie cu care nu ai cum s─â dai gre╚Ö. Elementul central ├«n baia clasic─â este cu siguran╚Ť─â cada ├«nc─âp─âtoare, ├«n care s─â te po╚Ťi relaxa.

2. Baia vintage

design baie vintage

Design baie vintage cu marmoleum red – Forbo Flooring Systems

C├ónd spui ÔÇŁvintageÔÇŁ te g├ónde╚Öti automat la modele florale ╚Öi pasteluri, la mobilier cu aspect ├«nvechit sau tapet cu trandafiri. ├Äns─â acest stil are ╚Öi c├ó╚Ťiva a╚Öi ├«n m├ónec─â, fapt ce permite s─â ob╚Ťii un look vintage f─âr─â a apela la indicatorii clasici.

├Än acest caz, ├«╚Ťi propunem o baie vintage ├«ntr-o alt─â combina╚Ťie de culori etern─â: ro╚Öu ╚Öi alb. Cada este cea care ofer─â sentimentul unui spa╚Ťiu vintage, av├ónd forma elegant─â ╚Öi picioarele frumos ornamentate. Pentru pere╚Ťi po╚Ťi opta pentru lemn alb ╚Öi po╚Ťi evita folosirea tapetului ├«nflorat( dac─â acesta nu este neap─ârat pe gustul t─âu)

3. Baia în stil eclectic

design-baie-eclectic

Eclectic-ismul este stilul care ├«╚Ťi permite s─â experimentezi ╚Öi s─â ├«╚Öi la╚Öi imagina╚Ťia s─â zboare pentru a crea un spa╚Ťiu original ╚Öi unic. Po╚Ťi amesteca vechiul cu noul, elegan╚Ťa cu simplitatea ╚Öi obiecte din stiluri diferite. ├Än exemplul ales de noi, cada vintage este combinat─â cu un scaun minimalist ╚Öi cu opere de art─â modern─â.

4. Baia industrial─â

Design baie industriala

Design baie industriala

C├ónd spunem stil industrial ne g├óndim imediat la materiale metalice, la conducte dezgolite ╚Öi obiecte de mobilier vechi, ÔÇŁsalvateÔÇŁ. Pentru un look industrial ca la carte, acoper─â cada cu un material metalic care s─â contrasteze puternic cu albul c─âzii. Totodat─â, dac─â este pe gustul t─âu, las─â descoperite ╚Ťevile ╚Öi conductele din baie ╚Öi vei avea un spa╚Ťiu industrial autentic!

5. Design baie Modern High End

Design baie modern high end

Design baie modern high end

Inspirat de stilul Art Deco, stilul modern High End pune accentul pe forme geometrice, pe echilibru ╚Öi simetrie dar ╚Öi pe opulen╚Ť─â. ├Än baia modern high end, totul este construit ├«n oglind─â iar accesoriile ╚Öi finisajele sunt de cea mai bun─â calitate. Folose╚Öte o culoare ├«ndr─âznea╚Ť─â pentru a aduce la via╚Ť─â baia amenajat─â ├«n acest stil.

6. Baia minimalist─â

Design baie minimalista

Design baie minimalista

Baia minimalist─â poate fi exact ceea ce ai nevoie, at├óta timp c├ót apreciezi un look glossy ╚Öi simplu precum cel al acestui sti. F─âr─â prea multe accesorii ╚Öi detalii ornamentale, acest tip de baie poate fi un refugiu perfect. P─âstreaz─â albul drept culoare principal─â ╚Öi accentueaz─â-l cu o culoare ├«ndr─âznea╚Ť─â pentru mai mult─â personalitate. O cad─â ├«nc─âp─âtoare ╚Öi cu design modern este de nelipsit ├«n baia minimalist─â. Cu c├ót folose╚Öti mai pu╚Ťine decora╚Ťiuni ╚Öi piese de mobilier, cu at├ót mai bine!

A╚Öadar, care este modelul de design baie pe care ├«l preferi? Te invit─âm s─â ne r─âspunzi printr-un comentariu ├«n sec╚Ťiunea de mai jos!

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *