De ce sa alegi tapet personalizat pentru casa ta?

by · 8 ani ago · 0 comments

Dacă ai decis că nu vrei să optezi pentru pereți banali, acoperiți cu vopsea lavabilă, înseamnă că ai luat în considerare posibilitatea de a instala tapet. Acesta îți oferă o varietate imensă de culori și modele și are puterea de a transforma complet locuința ta, iar dacă alegi tapet personalizat vei avea un cămin care emană unicitate.

Pereții tăi devin automat elemente de design și vor impresiona pe oricine îți calcă pragul. Dacă încă nu ești convins că un tapet personalizat este soluția pentru tine, îți oferim câteva motive.

Motive să alegi tapet pentru casa ta

  1. Tapetul este ușor de instalat și nu necesită mult timp.
  2. Tapetul este ușor de întreținut, fiind posibilă ștergerea acestuia
  3. Asigură un aspect impecabil, ascunzând posibilele fisuri ale pereților
  4. Rezistă în timp
  5. Rezistă la loviri, lumină puternică. Nu permite formarea mucegaiului
  6. Tapetul personalizat oferă unicitate casei tale

De ce să optezi pentru tapet personalizat?

Deoarece poți obține acea casă de vis pe care ți-ai închipuit-o mereu și mai  mult, te asiguri că vei ieși din anonimatul caselor copiate parcă, în serie. Personalizarea se realizează prin imprimarea designului ales pe tapet.

Ce îți recomandăm?

Noi îți sugerăm să alegi modele de tapet personalizat realizate de designeri și arhitecți români.

Mădălina Mihailovici este un designer de obiect instruit la Cluj Napoca. A descoperit ca preferă designul de obiect deoarece presupune și o componentă tehnică. Este inspirată de spațiile goale și nevoile oamenilor și materiale- texturi.

Ea este responsabilă pentru colecțiile de tapet personalizat Fluturi, Libelule și Zahăr. Acestea au modele vesele și tinerești și se potrivesc perfect unui spațiu unic, cu ”sare și piper” care se distinge în mulțime.

Zahăr Maro Oranj

Zahăr Maro Oranj

Tapet fluturi maro roz

Tapet fluturi maro roz

Dan Cincu este un arhitect reșițean, format profesional la Timișoara, care activează pe piața de proiectare în construcții civile și industriale de mai bine de 13 ani.

 „M-am format din punct de vedere profesional la Timișoara, dar la absolvirea facultății am preferat să mă întorc acasă,unde am promovat, de la arhitect stagiar la arhitect, șef de atelier de proiectare cu peste 20 de specialiști și concomitent partener/asociat și am „furat meserie” de la fiecare coleg care a avut ceva să-mi spună, și le mulțumesc mult pentru aceasta.

La debutul practicii mele în domeniu tendințele se îndreptau către o arhitectură de tip internațional, minimalist, influențată de Le Corbusier, Mies Van der Rohe si alții caracteristici acelei perioade. Ulterior, m-am adaptat, păstrând lucrurile care mi-au plăcut. De exemplu: înainte cu 10 ani nu se putea, dar acum am posibilitatea să îndrum clientul către o arhitectură de tip montan sau local, cum am recomandat bănățenilor proiecte bazate pe bucătărie deoarece bănățenii  stau în bucătărie.

Ce ma diferențiază de alții este că fac constant experimente. Asta deoarece am acest orgoliu de a propune soluții noi, originale. Fiecare arhitect are datoria să aducă ceva nou, să aibă contribuția lui, chiar și mică, la arhitectura din jurul său.”

Dan Cincu este cel care a realizat o colecție de tapet de inspirație geometrică, cu modele care atrag atenția prin culorile intense, închise și cu dimensiune în care sunt realizate. În plus, Cincu are și modele cu orașe, care pot reprezenta orice oraș dorești.

Arh. Dan Cincu Pattern 01A

Arh. Dan Cincu Pattern 01A

Arh. Dan Cincu Pattern 06

Arh. Dan Cincu Pattern 06

Arh. Dan Cincu Pattern 04

Arh. Dan Cincu Pattern 04

Așadar, dacă vrei să te diferențiezi și să ai un cămin personalizat în întregime, alege modele de tapet personalizat. Dacă nu dorești neapărat modele din colecțiile celor doi, poți alege singur imaginea dorită pentru imprimare. Personalizarea este o transformare a banalului în extraordinar și poate fi soluția ideală pentru tine. Ce părere ai despre colecțiile celor doi artiști români?

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.