De ce sa alegi tapet personalizat pentru casa ta?

by · 8 ani ago · 0 comments

Dac─â ai decis c─â nu vrei s─â optezi pentru pere╚Ťi banali, acoperi╚Ťi cu vopsea lavabil─â, ├«nseamn─â c─â ai luat ├«n considerare posibilitatea de a instala tapet. Acesta ├«╚Ťi ofer─â o varietate imens─â de culori ╚Öi modele ╚Öi are puterea de a transforma complet locuin╚Ťa ta, iar dac─â alegi tapet personalizat vei avea un c─âmin care eman─â unicitate.

Pere╚Ťii t─âi devin automat elemente de design ╚Öi vor impresiona pe oricine ├«╚Ťi calc─â pragul. Dac─â ├«nc─â nu e╚Öti convins c─â un tapet personalizat este solu╚Ťia pentru tine, ├«╚Ťi oferim c├óteva motive.

Motive s─â alegi tapet pentru casa ta

  1. Tapetul este ușor de instalat și nu necesită mult timp.
  2. Tapetul este u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut, fiind posibil─â ╚Ötergerea acestuia
  3. Asigur─â un aspect impecabil, ascunz├ónd posibilele fisuri ale pere╚Ťilor
  4. Rezistă în timp
  5. Rezist─â la loviri, lumin─â puternic─â. Nu permite formarea mucegaiului
  6. Tapetul personalizat ofer─â unicitate casei tale

De ce s─â optezi pentru tapet personalizat?

Deoarece po╚Ťi ob╚Ťine acea cas─â de vis pe care ╚Ťi-ai ├«nchipuit-o mereu ╚Öi mai┬á mult, te asiguri c─â vei ie╚Öi din anonimatul caselor copiate parc─â, ├«n serie. Personalizarea se realizeaz─â prin imprimarea designului ales pe tapet.

Ce ├«╚Ťi recomand─âm?

Noi ├«╚Ťi suger─âm s─â alegi modele de tapet personalizat realizate de designeri ╚Öi arhitec╚Ťi rom├óni.

M─âd─âlina Mihailovici este un designer de obiect instruit la Cluj Napoca. A descoperit ca prefer─â designul de obiect deoarece presupune ╚Öi o component─â tehnic─â. Este inspirat─â de spa╚Ťiile goale ╚Öi nevoile oamenilor ╚Öi materiale- texturi.

Ea este responsabil─â pentru colec╚Ťiile de tapet personalizat Fluturi, Libelule ╚Öi Zah─âr. Acestea au modele vesele ╚Öi tinere╚Öti ╚Öi se potrivesc perfect unui spa╚Ťiu unic, cu ÔÇŁsare ╚Öi piperÔÇŁ care se distinge ├«n mul╚Ťime.

Zah─âr Maro Oranj

Zah─âr Maro Oranj

Tapet fluturi maro roz

Tapet fluturi maro roz

Dan Cincu este un arhitect re╚Öi╚Ťean, format profesional la Timi╚Öoara, care activeaz─â pe pia╚Ťa de proiectare ├«n construc╚Ťii civile ╚Öi industriale de mai bine de 13 ani.

┬áÔÇ×M-am format din punct de vedere profesional la Timi╚Öoara, dar la absolvirea facult─â╚Ťii am preferat s─â m─â ├«ntorc acas─â,unde am promovat, de┬ála arhitect stagiar la arhitect, ╚Öef de atelier de proiectare cu peste 20 de speciali╚Öti ╚Öi concomitent partener/asociat ╚Öi am ÔÇ×furat meserieÔÇŁ de la fiecare coleg┬ácare a avut ceva s─â-mi spun─â, ╚Öi le mul╚Ťumesc mult pentru aceasta.

La debutul practicii mele ├«n domeniu tendin╚Ťele se ├«ndreptau c─âtre o arhitectur─â de tip interna╚Ťional, minimalist, influen╚Ťat─â de Le Corbusier, Mies Van der┬áRohe si al╚Ťii caracteristici acelei perioade. Ulterior, m-am adaptat, p─âstr├ónd lucrurile care mi-au pl─âcut. De exemplu: ├«nainte cu 10 ani nu se putea, dar acum am posibilitatea s─â ├«ndrum clientul c─âtre o arhitectur─â de tip montan sau local, cum am recomandat b─ân─â╚Ťenilor proiecte bazate pe buc─ât─ârie deoarece b─ân─â╚Ťenii┬á stau ├«n buc─ât─ârie.

Ce ma diferen╚Ťiaz─â de al╚Ťii este c─â fac constant experimente. Asta deoarece am acest orgoliu de a propune solu╚Ťii noi, originale. Fiecare arhitect are datoria s─â aduc─â ceva nou, s─â aib─â contribu╚Ťia lui, chiar ╚Öi mic─â, la arhitectura din jurul s─âu.ÔÇŁ

Dan Cincu este cel care a realizat o colec╚Ťie de tapet de inspira╚Ťie geometric─â, cu modele care atrag aten╚Ťia prin culorile intense, ├«nchise ╚Öi cu dimensiune ├«n care sunt realizate. ├Än plus, Cincu are ╚Öi modele cu ora╚Öe, care pot reprezenta orice ora╚Ö dore╚Öti.

Arh. Dan Cincu Pattern 01A

Arh. Dan Cincu Pattern 01A

Arh. Dan Cincu Pattern 06

Arh. Dan Cincu Pattern 06

Arh. Dan Cincu Pattern 04

Arh. Dan Cincu Pattern 04

A╚Öadar, dac─â vrei s─â te diferen╚Ťiezi ╚Öi s─â ai un c─âmin personalizat ├«n ├«ntregime, alege modele de tapet personalizat. Dac─â nu dore╚Öti neap─ârat modele din colec╚Ťiile celor doi, po╚Ťi alege singur imaginea dorit─â pentru imprimare. Personalizarea este o transformare a banalului ├«n extraordinar ╚Öi poate fi solu╚Ťia ideal─â pentru tine. Ce p─ârere ai despre colec╚Ťiile celor doi arti╚Öti rom├óni?

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *