Cum sa te simti ca acasa, in stil Cosy moments

by · 8 ani ago · 0 comments

Casa nu devine cămin până când nu este transformată în locul în care te simți ca acasă, un loc în care să te destinzi și să petreci clipe frumoase de relaxare alături de cei dragi ție. Poți să obții un cămin călduros, care să fie ca un refugiu pentru tine, decorând în stil cosy moments. După cum îi sugerează chiar și numele, un stil cosy moments este cald și primitor, perfect pentru momente de relaxare, care îți oferă acest sentiment de confort inconfundabil.

Dacă până acum sună ca un stil de vis pentru tine și casa ta, află că acest stil nu este foarte dificil de realizat, trebuie doar să ții cont de câteva aspecte esențiale.

Cum obții un cămin în stil cosy moments?

culori pentru casa

Living cu culori vibrante. Sursă apartmenttherapy.com

Primul lucru pe care ar trebui  să îl știi este că stilul cosy moments s-a născut din dorința de a adăuga dimensiune și căldură spațiilor ce par reci și nelocuite, sau chiar de nelocuit. Este relativ nou în materie de design interior însă având în vedere trăsăturile sale, putem spune că este un stil care are toate șansele să se impună și să devină un stil extrem de apreciat.

  1. Cosy moments impune folosirea decorațiunilor de tot felul, începând cu perne pufoase și continuând cu obiecte personale cu valoare sentimentală. Totodată, o canapea mare și confortabilă, în care să te poți scufunda este o piesă esențială. Pentru un plus de căldură și confort se adaugă perne pufoase și pături moi și plăcute la atingere.
  2. Lumina trebuie să fie caldă și difuză, ca atare se folosesc mai mult lămpi, care oferă spațiului un plus de căldură.Dacă în stilul scandinav lumina naturală are un rol central, contrariul este valabil în cazul unui spațiu în stil cosy moments.
  3. Ține cont de culori! Deoarece se pune accentul pe căldură, culorile folosite sunt în general culori calde: nuanțe de roșu și burgund, oranj, galben dar și culori neutre precum crem, beige sau maron. Asta nu înseamnă însă că nu îți poți decora casa în culori reci, precum un violet imperial sau un albastru puternic. În cazul în care preferi astfel de culori, poți obține un stil cosy moments bazându-te exclusiv pe decorațiuni și elemente care contribuie la starea generală de confort.
colaj stil cosy moments

colaj stil cosy moments

Dacă ești de părere că alte stiluri de design interior sunt prea impersonale sau prea reci pentru tine, poți decora în stil cosy moments. Vei obține un cămin confortabil și cald, unde grijile se topesc și relaxarea este tot ceea ce contează.  Ai decora în stil cosy moments?

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.