Cum sa te simti ca acasa, in stil Cosy moments

by · 8 ani ago · 0 comments

Casa nu devine c─âmin p├ón─â c├ónd nu este transformat─â ├«n locul ├«n care te sim╚Ťi ca acas─â, un loc ├«n care s─â te destinzi ╚Öi s─â petreci clipe frumoase de relaxare al─âturi de cei dragi ╚Ťie. Po╚Ťi s─â ob╚Ťii un c─âmin c─âlduros, care s─â fie ca un refugiu pentru tine, decor├ónd ├«n stil cosy moments. Dup─â cum ├«i sugereaz─â chiar ╚Öi numele, un stil cosy moments este cald ╚Öi primitor, perfect pentru momente de relaxare, care ├«╚Ťi ofer─â acest sentiment de confort inconfundabil.

Dac─â p├ón─â acum sun─â ca un stil de vis pentru tine ╚Öi casa ta, afl─â c─â acest stil nu este foarte dificil de realizat, trebuie doar s─â ╚Ťii cont de c├óteva aspecte esen╚Ťiale.

Cum ob╚Ťii un c─âmin ├«n stil cosy moments?

culori pentru casa

Living cu culori vibrante. Surs─â apartmenttherapy.com

Primul lucru pe care ar trebui┬á s─â ├«l ╚Ötii este c─â stilul cosy moments s-a n─âscut din dorin╚Ťa de a ad─âuga dimensiune ╚Öi c─âldur─â spa╚Ťiilor ce par reci ╚Öi nelocuite, sau chiar de nelocuit. Este relativ nou ├«n materie de design interior ├«ns─â av├ónd ├«n vedere tr─âs─âturile sale, putem spune c─â este un stil care are toate ╚Öansele s─â se impun─â ╚Öi s─â devin─â un stil extrem de apreciat.

  1. Cosy moments impune folosirea decora╚Ťiunilor de tot felul, ├«ncep├ónd cu perne pufoase ╚Öi continu├ónd cu obiecte personale cu valoare sentimental─â. Totodat─â, o canapea mare ╚Öi confortabil─â, ├«n care s─â te po╚Ťi scufunda este o pies─â esen╚Ťial─â. Pentru un plus de c─âldur─â ╚Öi confort se adaug─â perne pufoase ╚Öi p─âturi moi ╚Öi pl─âcute la atingere.
  2. Lumina trebuie s─â fie cald─â ╚Öi difuz─â, ca atare se folosesc mai mult l─âmpi, care ofer─â spa╚Ťiului un plus de c─âldur─â.Dac─â ├«n stilul scandinav lumina natural─â are un rol central, contrariul este valabil ├«n cazul unui spa╚Ťiu ├«n stil cosy moments.
  3. ╚Üine cont de culori! Deoarece se pune accentul pe c─âldur─â, culorile folosite sunt ├«n general culori calde: nuan╚Ťe de ro╚Öu ╚Öi burgund, oranj, galben dar ╚Öi culori neutre precum crem, beige sau maron. Asta nu ├«nseamn─â ├«ns─â c─â nu ├«╚Ťi po╚Ťi decora casa ├«n culori reci, precum un violet imperial sau un albastru puternic. ├Än cazul ├«n care preferi astfel de culori, po╚Ťi ob╚Ťine un stil cosy moments baz├óndu-te exclusiv pe decora╚Ťiuni ╚Öi elemente care contribuie la starea general─â de confort.
colaj stil cosy moments

colaj stil cosy moments

Dac─â e╚Öti de p─ârere c─â alte stiluri de design interior sunt prea impersonale sau prea reci pentru tine, po╚Ťi decora ├«n stil cosy moments. Vei ob╚Ťine un c─âmin confortabil ╚Öi cald, unde grijile se topesc ╚Öi relaxarea este tot ceea ce conteaz─â. ┬áAi decora ├«n stil cosy moments?

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *