Peretii prind viata cu tapetul Koroseal

by · 8 ani ago · 0 comments

Cau╚Ťi un tapet perete de calitate ├«nalt─â, care s─â te inspire? Ast─âzi vrem s─â ├«╚Ťi prezent─âm tapetul Koroseal, distribuit de furnizorii no╚Ötri ╚Öi speciali╚Ötii ├«n design interior de la Kobe.

Colec╚Ťia Koroseal include tapet din vinil atent selec╚Ťionat de designeri, av├ónd o suprafa╚Ť─â interioar─â textil─â. Tapetul este rezistent la ardere ╚Öi are, de asemenea, un bun efect de izolare fonic─â.

Tapetul Koroseal poate fi disponibil ├«n peste 3000 de culori ╚Öi design-uri diferite ╚Öi la orice dimensiune, indiferent de suprafa╚Ťa pere╚Ťilor pe care este aplicat.

La suprafa╚Ť─â, se poate sim╚Ťi o textur─â specific─â la atingere, diferit─â ├«n func╚Ťie de forma fiec─ârui model.

Propriet─â╚Ťile materialului folosit

Propriet─â╚Ťile tapetului Koroseal ├«l fac o alegere unic─â ├«n materie de decora╚Ťiuni pentru perete.

#1 Culori variate

Tapetul este disponibil în peste 3000 de culori diferite, putând fi, în felul acesta, alegerea perfectă indiferent de gusturi.

imagini-tapet-perete-Koroseal

Sursa foto: Kobe.eu

#2 Rezistent la bacterii

De obicei, tapeturile obi╚Önuite, ├«n timp, se ├«mbib─â de praf ╚Öi bacteriile din aer r─âm├ón fixate pe suprafa╚Ťa acestora. Chiar ╚Öi dup─â cur─â╚Ťare, de╚Öi praful a fost ├«ndep─ârtat, cea mai mare parte din bacterii r─âm├ón.

Din acest punct de vedere, tapetul Koroseal este igienic, fiind rezistent la inflitrarea bacteriilor ├«n suprafa╚Ťa sa.

De aceea, poate avea o contribu╚Ťie foarte bun─â ╚Öi ├«n spa╚Ťiile medicale, care au nevoie de o igienizare frecvent─â, dar ╚Öi ├«n locuin╚Ťele noastre, unde ne scutesc de efort de fiecare dat─â c├ónd facem cur─â╚Ťenie.

#3 Rezistent la ardere

Materialul din care este făcut acest tapet perete nu este inflamabil. Acest lucru este dovedit în urma testelor și, de aceea, este foarte sigur de utilizat.

#4 U╚Öor de cur─â╚Ťat

Datorit─â ├«nveli╚Öului de protec╚Ťie Koroklear, tapetul este foarte u╚Öor de sp─âlat, cu o c├órp─â umed─â.

Deși prezintă această proprietate, spălarea nu este nevoie să fie efectuată frecvent pentru că, datorită texturii sale, se protejează automat împotriva petelor și a depunerilor de praf.

Chiar dacă este murdărit din greșeală, se poate spăla ușor, fără să fie riscul să rămână pete.

#5 Cerneal─â 100% ap─â

├Än produc╚Ťia acestui tapet perete nu se folose╚Öte deloc cadmiu, iar cernelurile folosite pentru colorarea lui au compozi╚Ťia format─â ├«n totalitate din ap─â.

De aceea, putem afirma c─â acest tapet este non-toxic ╚Öi nu d─âuneaz─â ├«n niciun fel s─ân─ât─â╚Ťii beneficiarilor.

Sursa foto: Kobe.eu

Sursa foto: Kobe.eu

#6 Este testat conform standardelor de calitate

Tapetul Koroseal este recomandat ├«n urma unei serii de teste efectuate de institu╚Ťii specializate. Pe site-ul produc─âtorului, sunt disponibile rapoarte oficiale ale testelor de calitate ╚Öi siguran╚Ť─â efectuate pe acest produs.

Av├ónd toate aceste informa╚Ťii, e╚Öti preg─âtit s─â dai via╚Ť─â pere╚Ťilor t─âi cu tapetul Koroseal?

Pentru a beneficia de acest miraculos tapet perete, trebuie doar s─â intri ├«n leg─âtur─â cu echipa Zone Deco ╚Öi noi vom face posibil─â instalarea acestuia ├«n spa╚Ťiul t─âu!

Categories: Noutati

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *