Peretii prind viata cu tapetul Koroseal

by · 8 ani ago · 0 comments

Cauți un tapet perete de calitate înaltă, care să te inspire? Astăzi vrem să îți prezentăm tapetul Koroseal, distribuit de furnizorii noștri și specialiștii în design interior de la Kobe.

Colecția Koroseal include tapet din vinil atent selecționat de designeri, având o suprafață interioară textilă. Tapetul este rezistent la ardere și are, de asemenea, un bun efect de izolare fonică.

Tapetul Koroseal poate fi disponibil în peste 3000 de culori și design-uri diferite și la orice dimensiune, indiferent de suprafața pereților pe care este aplicat.

La suprafață, se poate simți o textură specifică la atingere, diferită în funcție de forma fiecărui model.

Proprietățile materialului folosit

Proprietățile tapetului Koroseal îl fac o alegere unică în materie de decorațiuni pentru perete.

#1 Culori variate

Tapetul este disponibil în peste 3000 de culori diferite, putând fi, în felul acesta, alegerea perfectă indiferent de gusturi.

imagini-tapet-perete-Koroseal

Sursa foto: Kobe.eu

#2 Rezistent la bacterii

De obicei, tapeturile obișnuite, în timp, se îmbibă de praf și bacteriile din aer rămân fixate pe suprafața acestora. Chiar și după curățare, deși praful a fost îndepărtat, cea mai mare parte din bacterii rămân.

Din acest punct de vedere, tapetul Koroseal este igienic, fiind rezistent la inflitrarea bacteriilor în suprafața sa.

De aceea, poate avea o contribuție foarte bună și în spațiile medicale, care au nevoie de o igienizare frecventă, dar și în locuințele noastre, unde ne scutesc de efort de fiecare dată când facem curățenie.

#3 Rezistent la ardere

Materialul din care este făcut acest tapet perete nu este inflamabil. Acest lucru este dovedit în urma testelor și, de aceea, este foarte sigur de utilizat.

#4 Ușor de curățat

Datorită învelișului de protecție Koroklear, tapetul este foarte ușor de spălat, cu o cârpă umedă.

Deși prezintă această proprietate, spălarea nu este nevoie să fie efectuată frecvent pentru că, datorită texturii sale, se protejează automat împotriva petelor și a depunerilor de praf.

Chiar dacă este murdărit din greșeală, se poate spăla ușor, fără să fie riscul să rămână pete.

#5 Cerneală 100% apă

În producția acestui tapet perete nu se folosește deloc cadmiu, iar cernelurile folosite pentru colorarea lui au compoziția formată în totalitate din apă.

De aceea, putem afirma că acest tapet este non-toxic și nu dăunează în niciun fel sănătății beneficiarilor.

Sursa foto: Kobe.eu

Sursa foto: Kobe.eu

#6 Este testat conform standardelor de calitate

Tapetul Koroseal este recomandat în urma unei serii de teste efectuate de instituții specializate. Pe site-ul producătorului, sunt disponibile rapoarte oficiale ale testelor de calitate și siguranță efectuate pe acest produs.

Având toate aceste informații, ești pregătit să dai viață pereților tăi cu tapetul Koroseal?

Pentru a beneficia de acest miraculos tapet perete, trebuie doar să intri în legătură cu echipa Zone Deco și noi vom face posibilă instalarea acestuia în spațiul tău!

Categories: Noutati

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.