Amenajeaza-ti casa cu pardoseli modulare!

by · 9 ani ago · 0 comments

Alegerea fiecărui finisaj pentru casa ta reprezintă decizii dificile, iar documentarea despre posibilități este de cele mai multe ori un proces istovitor. Apoi urmează dezbaterile cu privire la opțiunile potrivite și amenajarea devine un punct focal al vieții tale.

Dacă după lungi dezbateri ai ajuns la concluzia că dorești o pardoseală cu impact vizual puternic pentru casa ta și te ferești de alegerile clasice în materie de pardoseli, atunci te vei bucura să descoperi pardoseli modulare, un tip de pardoseli inovativ și durabil care va transforma casa ta în totalitate.

Ce sunt aceste pardoseli modulare?

Pardoselile modulare sunt finisaje din diferite materiale (vinyl, linoleum, mochetă) iar caracteristica lor esențială este faptul că sunt realizate din plăci ce pot fi montate în diferite moduri, pentru a obține design-ul dorit.

De ce să alegi pardoseli modulare?

#Design unic

Datorită faptului că pardoseala este alcătuită din plăci, acestea pot fi așezate în diverse moduri și combinații pentru a obține design-ul dorit. Cu ajutorul acestora poți obține un design unic, impresionant din punct de vedere vizual, care va contribui la aspectul casei tale.

#Libertate creativă

Cu ajutorul unor pardoseli modulare ai liber la creativitate! Poți să te joci cu culori și forme pentru a obține designul și cromatica dorită pentru casa ta! Plăcile vin în general în diferite formate ( formă pătrată sau dreptunghiulară), iar tu alegi formatul potrivit pentru nevoile tale.

Ce pardoseli modulare îți recomandăm?

#Marmoleum Modular

Living in stilul industrial

Living in stilul industrial cu Marmoleum Modular

Marmoleumul este un produs revoluționar marca Forbo. Un linoleum 100%natural, din materiale reciclabile și rapid regenarabil, rezistent la trafic intens și cu proprietăți tehnice impresionante. Însă mai mult de atât, colecția de Marmoleum Modular impresionează prin varietate și aspect.

Există 4 colecții de Marmoleum Modular:

 • Play with Shade ( nuanțe de gri, alb și negru)
 • Play with Colour ( pasteluri și culori vibrante)
 • Play with Lines ( modele liniare)
 • Play with Marble ( modele inspirate de marmură)

#Allura LVT

pardoseli modulare

Forbo Flooring Systems – Allura LVT

Allura LVT (luxury vinyl tiles) păstrează beneficiile estetice ale unei pardoseli de lemn sau piatră însă sub forma unor plăci de vinil rezistente și durabile. Fiecare colecție în parte îți oferă diferite beneficii însă există câteva comune:

 • Absorbanță fonică
 • Rezistență
 • Durabilitate
 • Căldură

Plăcile sunt disponibile atât în culori neutre cât și în culori puternice.

#Novilon LVT

Forbo Novilon LVT

Forbo Novilon LVT

O pardoseală modulară care imită aspectul pietrei și a lemnului, Novilon LVT este rezistentă și durabilă, fiind în același timp potrivită pentru un spațiu orientat spre un aspect inspirat de natură. Fiecare placă are un anumit finisaj (mat, glossy) pentru a reproduce cât mai corect aspectul întâlnit în natură.

#Tretford Interland

Bucătărie modern high end cu mochetă marca Tretford

Bucătărie modern high end cu mochetă marca Tretford

Spre deosebire de celelalte pardoseli modulare prezentate, aceasta este din mochetă naturală (din lână și păr de capră) și oferă spațiului în care este utilizată un plus de confort și căldură, specifice mochetei. Fiind modulară,  ai libertate deplină în materie de design.

Caracteristici:

 • Naturală
 • Ecologică
 • Îmbunătățeşte temperatura camerei
 • Reduce cantitatea de praf
 • Oferă absorbanța fonică

Pentru modele vintage, poți apela la pardoseala modulară Yoyo, ce păstrează caracteristicile mochetei, aducând design-uri  de inspirație vintage.

Ai fi interesat să utilizezi pardoseli modulare în casa ta? Ce pardoseala te-a impresionat?

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *