Veledo, o alegere indrazneata pentru casa ta

by · 4 ani ago · 0 comments

La Zone Deco suntem mereu în căutare de noi modalități de calitate de amenajare și personalizare a spațiilor. Colaborăm cu arhitecți și designeri pentru a crea spații rezidențiale versatile și inteligente de peste 12 ani și în tot acest timp, nu am fost niciodată mulțumiți cu spațiile banale.

Avem o experiență vastă în alegerea produselor pentru pardoselile personalizate și am avut de-a face cu o gamă variată de astfel de produse și materiale de-a lungul timpului. Dintre acestea, am ales astăzi să vorbim despre Veledo, o alternativă naturală pentru decorațiunile pentru mobilier și pereți din piele. 

Iată de ce ne place atât de mult acest material pentru decorațiuni!

Proprietățile Veledo

Dacă dorești să obții în locuința ta o atingere senzuală, a naturii, combinația dintre Veledo și pardoseala de lemn este cea mai bună opțiune pe care o ai. De asemenea, Veledo poate fi combinat cu benzi speciale de tranziție sau covoare Tretford, de exemplu, pentru a obține un decor deosebit în locuința ta.

Materialul folosit în obținerea pardoselii Veledo este bazat pe piele naturală reciclată. Această piele aparține din industria de încălțăminte, îmbrăcăminte, marochinărie etc și este colectată, reciclată și prelucrată special pentru a obține acest produs prietenos cu mediul înconjurător. Acesta are o serie de proprietăți speciale precum:

  • – Compoziție naturală
  • – Reciclat din resturi de piele naturală
  • – Este un material durabil și rezistent
  • – Are textura și mirosul caracteristic pielii naturale
  • – Ușor de întreținut
  • – Robust și flexibil
  • – Este ecologic și prietenos cu mediul înconjurător
  • – Poate avea diferite forme și design-uri
  • – Disponibil într-o gamă variată de culori, pentru toate gusturile

Unde folosim Veledo?

Veledo este un material flexibil, recomandat să fie folosit atât ca pardoseală pentru pereți cât și pentru mobilier. Acest material poate fi folosit în zonele de locuit precum hol, living sau dormitoare, dar și în alte spații precum magazine, hoteluri, birouri.

Putem folosi Veledo în amenajarea spațiului tău în blaturile sau fronturile de mobilier sau anumite modele de perete sau podele.

veledo

Pardoseala Veledo. Sursa foto: catalog Tretford

De exemplu, ușile de la șifonier sau de la debara pot fi acoperite cu Veledo, care le oferă un aspect elegant, protecție sporită și o senzație plăcută la atingere.

veledo

Veledo usi. Sursa foto: catalog Tretford

Veledo va aduce accente interesante în camerele tale, indiferent unde alegi să fie folosit. Însă, acesta nu este recomandat să fie folosit în camere cu grad ridicat de umezeală, precum băi sau bucătării, deoarece poate absorbi apa și se poate umfla. În cazul în care se varsă un lichid pe material, acesta trebuie îndepărtat imediat și evitată acumularea umezelii.

veledo

Veledo suprafețe. Sursa foto: catalog Tretford

Dacă deții un sistem de încălzire prin pardoseală, acest produs poate fi montat deasupra acestuia. Transferul de căldură este minimal restricționat. 

Veledo este un produs furnizat de partenerii noștri de la Tretford Carpet din Germania. 

Dacă ești interesat să îți decorezi locuința folosind acest material, trebuie doar să ne contactezi. Îți suntem alături cu drag în personalizarea spațiului tău de locuit!

Categories: Noutati

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.