5 modele de parchet masiv care te vor inspira

by · 5 ani ago · 0 comments

Parchetul masiv oferă casei tale un aspect inconfundabil și natural. Eleganța sa  binecunoscută este iubită, ca atare parchetul rămâne una dintre cele mai populare opțiuni în materie de pardoseli. Dacă te numeri printre cei care consideră că farmecul unei pardoseli din lemn nu poate fi înlocuită  și că eleganța unui cămin este strâns legată eleganța și naturalețea parchetului masiv, te vei bucura să descoperi modelele de parchet de masiv de mai jos. Parchetul masiv este perfect pentru cămine călduroase și confortabile, ca atare, dacă asta îți dorești de la casa ta, poți apela cu încredere la acest tip de pardoseală.

Noi îți recomandăm parchetul masiv Chene de l’est, un producător francez care se distinge prin atenția acordată lemnului și prin faptul că nu se bazează foarte mult pe colecții standard, oferindu-ți posibilitatea de a-ți crea un model de parchet masiv care să fie perfect pentru tine. O afacere de familie, Chene de l’est are propria pădure, moștenită din generație în generație, de care se ocupă cu mult drag și pasiune.

5 modele de parchet masiv  Chene de l’est pentru casa ta

1. Chendre

Parchet masiv Chene de l’est Chendre

Parchet masiv Chene de l’est Chendre

După cum îți spuneam în articolul cu trucuri pentru maximizarea spațiului, culorile deschise oferă iluzia unui spațiu mult mai mare și luminos. Dacă preferi culorile deschise, neutre, atunci Chendre poate fi modelul de parchet masiv perfect pentru spații precum dining-ul, living-ul sau dormitorul.

2. Scie gris ocean

Parchet masiv Chene de l’est Scie Gris Ocean

Parchet masiv Chene de l’est Scie Gris Ocean

Din aceeași sferă a culorilor deschise, acest model de parchet masiv propune o nuanță de gri va adăuga un plus de personalitate casei tale, griul fiind în general o nuanța neconvențională. Dacă îți dorești o casă nonconformistă, acesta poate fi alegerea perfectă. Se potrivește de minune pentru un dining sau living.

3. Scie poivre gris

Parchet masiv Chene de l’est Scie Poivre Gris

Parchet masiv Chene de l’est Scie Poivre Gris

O nuanță deosebită de gri maroniu poate sublinia culorile folosite pentru mobilier, fiind precum o pânză perfectă pentru design-ul căminului tău. În combinație cu nuanțe de albastru poți obține o cameră inspirată de natură, în culori neutre. Perfect pentru un spațiu de lucru, un living sau dormitor.

4.  Maron Fume

Parchet masiv Chene de l’est Maron Fume

Parchet masiv Chene de l’est Maron Fume

Dacă ești conservator și apreciezi o culoare clasică, preferând-o pentru pardoseala ta, Maron Fume poate fi o alegere inspirată pentru locuința ta. Poți crea spații pline de căldură și confort, în nuanțele naturii sau poți introduce și nuanțe îndrăznețe, precum roșu, pentru a adăuga o pată de culoare. Ideal pentru living și dormitor, sau, de ce nu, pentru o bucătărie.

5. Versailles Oak Antique

Parchet masiv Chene de l’est Versailles Oak Antique

Parchet masiv Chene de l’est Versailles Oak Antique

Un model de parchet masiv care impresionează cu siguranță la nivel vizual datorită design-ului deosebit și a jocului de culori folosite. Combinat cu mobilier și accesorii albe, acesta va deveni vedeta casei tale și va aduce un strop de fantezie camerei tale. E perfect pentru un living sau un dining, dar și un dormitor.

Indiferent de culoarea sau modelul de parchet masiv pe care o preferi, vei avea o pardoseală elegantă, durabilă și călduroasă, care va întregi design-ul casei tale.

Ce model de parchet masiv ai alege?

Categories: Noutati

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.