Ai nevoie de inspiratie pentru amenajarea bucatariei?

by · 8 ani ago · 0 comments

Bucătăria poate fi numită și inima casei, deoarece vrând nevrând, acolo petreci destul de mult timp. Fie că savurezi cafeaua dimineața sau masa alături de familie, acesta este un spațiu intens utilizat în orice cămin. Deoarece petreci atât timp acolo, este ideal ca acel spațiu să fie plăcut și amenajat după gusturile tale.

Dacă vrei să-ți transformi bucătăria într-un loc confortabil, în care să îți facă plăcere să stai, ai nevoie de idei amenajare bucatarie, care sa te inspire si sa iti ofere un imbold pentru a demara procesul de amenajare.

Noi îți oferim câteva idei amenajare bucatarie, în diferite stiluri, astfel încât să îți faci o idee mai clară asupra a ceea ce îți dorești:

Inspirație pentru bucătaria în stil industrial

sursă: digsdigs.com

sursă: digsdigs.com

Sursă foto: digsdigs.com

Sursă foto: digsdigs.com

Stilul industrial este unul lipsit de pretenții, care te provoacă la un aspect ieșit din comun. Poți reinventa și refolosi obiecte, poți lăsa bârne și țevi expuse și poți să folosești elemente metalice cât mai diverse. Este perfect mai ales pentru o bucătărie spațioasă.

Inspirație pentru bucătăria în stil eclectic

idei amenajare bucatarie

sursă: rilane.com

idei amenajare bucatarie

sursă: rilane.com

Stilul eclectic este recunoscut drept un stil care îți permite să ”te joci” cu diferite elemente, culori și piese de mobilier. Atât timp cât toate au un element comun, vei obține un spațiu memorabil și jucăuș.

Idei amenajare bucatarie minimalistă

Bucătărie minimalistă realizată de echipa noastră cu mochetă personalizată. Casa TL

Bucătărie minimalistă realizată de echipa noastră cu mochetă personalizată. Casa TL

idei amenajare bucatarie

Bucatarie cu pardoseli din covor pvc impletit. Design: Zone Deco

Stilul minimalist este cel care încurajează eliminarea aglomerației și a decorațiunilor inutile, pentru a accentua o dimensiune funcțională a spațiului. Noi îți propunem bucătării minimaliste îndrăznețe, cu mobilier negru.

Inspirație pentru bucătăria în stil scandinav

idei de design interior

Eclectic PVC Novilon Scandinavia de la Forbo

Similar cu stilul minimalist datorită faptului că se pune accentul pe funcționalitate, stilul scandinav este un stil extrem de popular. Motivul este lesne de înțeles, având în vedere faptul că spațiile decorate în acest stil uimesc prin simplitate și frumusețe.

Inspirație pentru bucătăria în stil clasic

bucatarie stilul clasic

Bucatarie in stil clasic cu Marmoleum Click

Stilul clasic este un stil elegant, care nu și-a pierdut din popularitate de-a lungul anilor. Pentru o bucătărie în stil clasic, trebuie să ții cont de simetria pieselor de mobilier și să alegi materiale elegante, precum lemnul și granitul.

Pornind de la câteva idei amenajare bucatarie, poți să obții un spațiu pe gustul tău. Ce stil  ai alege pentru bucătăria ta?

 Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să ne contactezi. Te vom ajuta să transformi bucătăria într-un spațiu personalizat după preferințele tale.

idei amenajare bucatarie

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *