Ce design de living este preferatul tău?

by · 5 ani ago · 0 comments

Livingul este unul dintre cele mai importante spații din casa ta. Este locul în care te relaxezi după o zi grea, locul în care se reunește familia pentru a petrece timp împreună și de cele mai multe ori și locul în care primești oaspeți. De aceea acesta joacă un rol esențial în amenajarea casei tale iar un design de living pe placul tău este important, tocmai pentru a te simți bine în locul în care petreci destul de mult timp.

Gusturile și preferințele tale cu privire la designul de living sunt cele de care trebuie să ții, în primul rând, cont. Creează un spațiu care să reflecte pasiunile și personalităților celor ce locuiesc în casă.

Venim cu câteva propuneri de design de living pentru tine, care să te ajute să-ți formezi o idee despre stilul perfect pentru casa ta:

1. Design de living clasic

design de living

design de living cu mocheta lano

Livingul clasic este unul primitor și călduros, construit pe baza ideii de echilibru și simetrie. Alege un punct focal pentru un living clasic, în jurul căruia să fie orientate toate piesele de decor și mobilier. Important este și să construiești camera în oglindă, astfel ca de fiecare parte a punctului central (poate fi un șemineu, o măsuță de cafea etc) să se regăsească aceleași elemente.

2. Design de living vintage

Stilul Vintage - Living

Stilul Vintage – Living

Poți aduce stilul vintage în casa ta chiar și fără mobilierul învechit caracteristic, atât timp cât păstrezi alte elemente esențiale pentru acest stil precum:

  • Culorile: alb, pasteluri, nuanțe de roz
  • Imprimeurile: mai ales cele florale
  • Materialele utilizate: lemn, bumbac

Stilul vintage aduce cu sine o eleganță inconfundabilă și creează un mediu perfect pentru relaxare.

3. Design de living eclectic

Living in stil eclectic cu pardoseala Allura

Living in stil eclectic cu pardoseala Allura

Stilul eclectic îți permite să te joci cu culori, materiale și texturi pentru a obține un living fix pe placul tău. Deși poate părea un stil haotic, există reguli care necesită să fie urmate pentru a obține un spațiu cu adevărat eclectic și nu unul kitsch. Poți citi pe larg despre stilul eclectic în acest articol.

4. Living industrial

Novilon Futura 5798 Fibra Marmoleum

Novilon Futura 5798 Fibra Marmoleum

Livingul industrial oferă un look îndrăzneț și nonconformist oricărei case. Se bazează pe elemente nepretențioase, care alăturate creează spații inconfundabile. Păstrează conductele, țevile sau cărămida din pereți la vedere pentru un look industrial autentic. Orientează-te spre materiale precum oțelul, lemnul, metale diverse și pentru mobilă cu aspect industrial.

5. Livingul minimalist

Parchet triplustratificat arțar în living minimalist

Parchet triplustratificat arțar în living minimalist

După cum probabil intuiești, livingul minimalist are puține decorațiuni și este spațios și luminos. Liniile simple, geometrice sunt caracteristice iar albul și negrul sunt culorile de bază în acest stil, deși poți folosi cu succes și alte culori. Poți citi pe larg despre acest stil aici.

6. Livingul Modern High End

Forbo Flooring Systems - Marmoleum Modular

Forbo Flooring Systems – Marmoleum Modular

Inspirat de stilul Art Deco apărut în anii 20 în SUA, în perioada Marii Crize dar și a jazz-ului și a noilor îmbogățiți, perioadă cunoscută și drept ” Jazz Age””, stilul Modern High End readuce sub lumina reflectoarelor opulența acelei perioade reinventată însă în stil modern.

Optează pentru materiale textile, ce oferă o varietate de modele geometrice și îndrăznețe dar și animal print și lemn polișat și glossy. Culorile specifice sunt alb și negru, însă poți folosi și alte culori, evitând paleta celor neutre.

Așadar, ce design de living este preferatul tău? Așteptăm răspunsul tău printr-un comentariu!

Te invităm să parcurgi testul nostru interactiv pentru a afla ce stil ți se potrivește:

Tu ştii ce stil ţi se potriveşte?

Parcurge testul nostru şi vei afla stilul de design potrivit personalității tale!

Categories: Stiluri personalizate

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.