Cum arata bucataria ta ideala?

by · 9 ani ago · 0 comments

Bucataria este locul în care vrei nu vrei, petreci ceva timp. Fie că pregătești masa pentru tine și familie sau doar că o savurezi, fie că îți bei cafeaua acolo înainte de a pleca la muncă sau că acolo stai cu cei dragi, povestind cum v-ați petrecut ziua, bucataria joacă rol central în viața de familie sau viața personală.

Ca atare, ar trebui să fie un spațiu în care să îți facă plăcere să îți petreci timpul. Cum obții așa ceva? Foarte simplu: alegând un design interior care să îți placă și care să îți transforme bucataria într-un loc confortabil!

Deoarece de la o idee începe orice proces de amenajare (și nu numai), ne-am propus să-ți oferim câteva sugestii care să te inspire:

#Bucataria clasică

bucatarie stilul clasic

Bucatarie in stil clasic cu Marmoleum Click

Dacă apreciezi dulcele stil clasic, o bucătărie în acest stil poate fi perfectă pentru tine. Mobilierul face diferența într-un astfel de decor, fiind recomandat cel masiv, ornamentat frumos. Pe noi ne-a cucerit eterna combinație alb-negru (realizată cu marmoleum modular Forbo) însă poți opta și pentru neutre, dacă ți se potrivesc mai bine!

#Bucataria eclectica

bucataria ideala

Bucătărie eclectică realizată de echipa noastră, cu pardoseală din dale Allura LVT pentru Technoworks Cluj Napoca

Fiind un stil jucăuș, stilul eclectic îți permite să experimentezi cu culori, texturi și piese de mobilier. Trebuie însă ținut cont de anumiți numitori comuni pentru ca bucătaria să nu ajungă una kitsch. Odată alese câteva repere, eclectic-ismul aduce la viață spații non-conformiste.

#Bucataria industrială

bucataria industriala

Bucătărie industrială cu pardoseală Marmoleum Modular marca Forbo

Dacă un look industrial îți face cu ochiul, poți alege să-ți amenajezi bucătărie folosind inox, granit și lemn. Chiar dacă poate părea un spațiu destul de rece, cu ajutorul unor mici detalii vei putea avea o bucătărie care îmbină industrialul cu primitorul.

#Bucataria minimalistă

Bucătărie minimalistă realizată de echipa noastră cu mochetă personalizată. Casa TL

Bucătărie minimalistă realizată de echipa noastră cu mochetă personalizată. Casa TL

Deși culorile minimalismului sunt incontestabil alb și negru, poți folosi culori de accent pentruo bucătărie plină de viață și prietenoasă. Minimalismul pune accent pe funcționalitate mai presus de decor și este un stil rafinat.

#Bucataria vintage

stiluri-design-interior-vintage-rezidential

Bucataria vintage este plină de decorațiuni cu personalitate, de obiecte reinventate și de mobilier patinat. Florile proaspete aduc un plus de farmec iar pastelurile și albul sunt culorile care redau cel mai bine romantismul și feminitatea acestui stil. Dacă îndrăgești aspectul vintage în modă sau în design, o bucătărie în acest stil este perfectă pentru tine.

#Bucataria Modern high end

Bucătărie modern high end cu mochetă marca Tretford

Bucătărie modern high end cu mochetă marca Tretford

Acest stil luxuriant,inspirat de stilul Art Deco al anilor 20, pune accentul pe materiale de calitate, tehnologie de vârf, simetrie și geometrie. Stilul modern high end poate fi perfect pentru o bucătărie înțesată de gadget-uri performante, într-o casă de pasionați de tehnologie.

Dacă îți plac mai multe dintre bucătăriile de mai sus, poți parcurge acest test pentru a afla ce stil ți se potrivește:

Tu stii ce stil ti se potriveste?

Parcurge testul nostru si vei afla stilul de design potrivit personalitatii tale!

Deși totul începe de la o idee, o sursă de inspirație sau un stil preferat, este destul de dificil să aduci un spațiu la viață fără pregătire în domeniul designului. Noi îți recomandăm să apelezi cu încredere la un designer de interior care poate realiza bucătăria ideala pentru tine, exact așa cum o dorești. Astfel te asiguri că investiția în amenajarea bucătăriei va avea rezultatele dorite.

Care este bucătăria ideală pentru tine?

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *