Cum sa-ti amenajezi locuinta cu covoare moderne

by · 7 ani ago · 0 comments

De multă vreme covorul a devenit mai mult decât acea suprafață moale pe care pășești când te afli într-o încăpere. A avea covoare moderne înseamnă a adopta un anumit mod de viață în locuința ta, deoarece covorul este unul din cele mai vizibile și importante obiecte de decor.

Atunci când vine vorba de alegerea de covoare moderne pentru decorul locuinței tale, nu trebuie să te rezumi doar la criterii precum model, dimensiuni și culori. Trebuie să fii sigur că acel covor corespunde personalității tale și stilului de design interior adoptat în locuință.

Covorul modern nu doar îmbracă podeaua unei încăperi, ci o transformă. Noi, la Zone Deco, suntem foarte atenți de fiecare dată în alegerea covoarelor pentru clienții noștri și ne asigurăm că ele se potrivesc perfect în casa lor din toate punctele de vedere, înainte de a plasa comanda către furnizorii noștri.

Astăzi, vom prezenta și vom ilustra o serie de colecții de covoare moderne oferite de partenerii noștri, tocmai pentru ca tu să poți face alegerea potrivită pentru casa ta.

Covoare moderne de la Thibault Van Renne, Belgia

Van Renne este un studio de design haute-couture de covoare, renumit pentru aspectul unic pe care îl are fiecare material produs. Ei reușesc să combine stilurile tradițional și contemporan, cu atenția la detalii și experiența în crearea unor combinații de culori subtile pe care le are fiecare covor produs de ei.

Din colecțiile Van Renne fac parte o varietate covoare moderne de lux în nuanțe calde și naturale care redau o atmosferă unică design-ului tău interior.

Spre exemplu, una din nuanțele remarcabile pe care le furnizează constă în colecția Immersive:

Colecția Immersive, Van Renne

Colecția Immersive, Van Renne

O altă colecție care ne-a atras atenția este Siena, unde stilurile Grunge și Clasic se întâlnesc.

covoare moderne

Colecția Siena, Van Renne

Din gama Van Renne fac parte 17 colecții.

Deasupra tuturor: Brink & Campman, Olanda

Pentru producătorii de covoare Brink & Campman, calitatea este cheia în tot ceea ce fac. De la design la producție, această companie croiește o cale bătătorită cu cele mai frumoase structuri și combinații de culori.

Brink & Campman produce covoare de calitate încă din 1897, fiind unul din cei mai renumiți producători din Olanda.

Din portofoliul lor fac parte 10 categorii principale, din care am selecționat câteva. 

De exemplu, din categoria Modern Berbers, fac parte covoare antistatice, izolatoare fonic și perfecte pentru încălzirea pardoselii:

covoare moderne

Colecția Modern Berbers, Brink & Campman

Ești pasionat de artă? Ce ai zice de arta podelei? Iată un model de covor din colecția Floor Art:

covoare moderne

Floor Art, Brink & Campman

Louis De Poortere, mai mult decât producători de covoare belgieni

Compania are un istoric lung, pornind de la dorința unui om de a îmbina arta cu producția de covoare dobândită încă din experiența vastă a familiei în producția de textile și haine, acumulată până în 1859. 

Aici se îmbină creativitatea și pasiunea pentru frumos. În categoria de covoare moderne, întâlnim 7 colecții impresionante.

Una dintre acestea care ne-a atras atenția se numește Fading World (în traducere „Lumea Decolorată”) și constă în covoare de dimensiuni mici, tip medalion, pentru a fi plasate în zone centrale din încăperi.

Fading World, Louis De Poortere

Fading World, Louis De Poortere

O altă tendință în covoare moderne sunt design-urile mozaic, sub forma unui amestec de dungi colorate:

Colecția Mosaiq, Louis De Poortere

Colecția Mosaiq, Louis De Poortere

Papilio, covoare stilizate handmade accesibile, Belgia

Scopul Papilio este de a furniza covoare create manual accesibile ca preț, adaptate la condițiile de trai ale clienților săi.

Filozofia lor este: „Design-ul nu trebuie să fie scump”.

Căutând în portofoliul Papilio găsim sute de modele de covoare care sunt împărțite în 6 colecții principale.

Putem remarca o serie de covoare moderne îndrăznețe, cu simboluri celebre dar și covoare în culori calde sau șterse, combinate într-un mod plăcut.

Colecția Pepper, covor Confetti, Papilio

Colecția Pepper, covor Confetti, Papilio

Colecția Pepper, Model Stroke, Papilio

Colecția Pepper, Model Stroke, Papilio

Colecția Planet, Model Dakota, Papilio

Colecția Planet, Model Dakota, Papilio

Jobet, flexibilitate și posibilități nenumărate, din Germania

Jobet a inovat de fiecare dată și s-a bazat pe calitatea produselor locale, nemțești, în producerea fiecărui covor. Compania produce covoare moderne de înaltă calitate dar și oferă personalizări de covoare, la cerințele clientului.

Dintre cele 8 colecții pe care le oferă, ne-au atras atenția modelele Basic, adaptabile în funcție de lungime, până la 20 m.

covoare moderne

Colecția Basic, Jobet

Care din aceste modele din partea furnizorilor noștri te atrage cel mai mult? Te invităm să vizionezi cât mai multe modele de pe site-urile lor și să ne contactezi ca să ne spui pe care ți-l dorești în locuința ta!

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.