Cum sa-ti amenajezi locuinta cu covoare moderne

by · 8 ani ago · 0 comments

De mult─â vreme covorul a devenit mai mult dec├ót acea suprafa╚Ť─â moale pe care p─â╚Öe╚Öti c├ónd te afli ├«ntr-o ├«nc─âpere. A avea covoare moderne ├«nseamn─â a adopta un anumit mod de via╚Ť─â ├«n locuin╚Ťa ta, deoarece covorul este unul din cele mai vizibile ╚Öi importante obiecte de decor.

Atunci c├ónd vine vorba de alegerea de covoare moderne pentru decorul locuin╚Ťei tale, nu trebuie s─â te rezumi doar la criterii precum model, dimensiuni ╚Öi culori. Trebuie s─â fii sigur c─â acel covor corespunde personalit─â╚Ťii tale ╚Öi stilului de design interior adoptat ├«n locuin╚Ť─â.

Covorul modern nu doar ├«mbrac─â podeaua unei ├«nc─âperi, ci o transform─â. Noi, la Zone Deco, suntem foarte aten╚Ťi de fiecare dat─â ├«n alegerea covoarelor pentru clien╚Ťii no╚Ötri ╚Öi ne asigur─âm c─â ele se potrivesc perfect ├«n casa lor din toate punctele de vedere, ├«nainte de a plasa comanda c─âtre furnizorii no╚Ötri.

Ast─âzi, vom prezenta┬á╚Öi vom ilustra┬áo serie de colec╚Ťii de covoare moderne oferite┬áde┬ápartenerii┬áno╚Ötri, tocmai pentru ca tu s─â po╚Ťi face alegerea potrivit─â pentru casa ta.

Covoare moderne de la Thibault Van Renne, Belgia

Van Renne este un studio de design haute-couture de covoare, renumit pentru aspectul unic pe care ├«l are fiecare material produs. Ei reu╚Öesc s─â combine stilurile tradi╚Ťional ╚Öi contemporan, cu aten╚Ťia la detalii ╚Öi experien╚Ťa ├«n crearea unor combina╚Ťii de culori subtile pe care le are fiecare covor produs de ei.

Din colec╚Ťiile Van Renne fac parte o varietate covoare moderne de lux ├«n nuan╚Ťe calde ╚Öi naturale care redau o atmosfer─â unic─â design-ului t─âu interior.

Spre exemplu, una din nuan╚Ťele remarcabile pe care le furnizeaz─â const─â ├«n┬ácolec╚Ťia Immersive:

Colec╚Ťia Immersive, Van Renne

Colec╚Ťia Immersive, Van Renne

O alt─â colec╚Ťie care ne-a atras aten╚Ťia este Siena,┬áunde stilurile Grunge ╚Öi Clasic se ├«nt├ólnesc.

covoare moderne

Colec╚Ťia Siena, Van Renne

Din gama Van Renne fac parte 17 colec╚Ťii.

Deasupra tuturor: Brink & Campman, Olanda

Pentru produc─âtorii de covoare Brink & Campman, calitatea este cheia ├«n tot ceea ce fac. De la design la produc╚Ťie, aceast─â companie croie╚Öte o cale b─ât─âtorit─â cu cele mai frumoase structuri ╚Öi combina╚Ťii de culori.

Brink & Campman produce covoare de calitate ├«nc─â din 1897, fiind unul din cei mai renumi╚Ťi produc─âtori din Olanda.

Din portofoliul lor fac parte 10 categorii principale, din care am selec╚Ťionat c├óteva.┬á

De exemplu, din categoria Modern Berbers, fac parte covoare antistatice, izolatoare fonic și perfecte pentru încălzirea pardoselii:

covoare moderne

Colec╚Ťia Modern Berbers, Brink & Campman

E╚Öti pasionat de art─â? Ce ai zice de arta podelei? Iat─â un model de covor din colec╚Ťia Floor Art:

covoare moderne

Floor Art, Brink & Campman

Louis De Poortere, mai mult decât producători de covoare belgieni

Compania are un istoric lung, pornind de la dorin╚Ťa unui om de a ├«mbina arta cu produc╚Ťia de covoare dob├óndit─â ├«nc─â din experien╚Ťa vast─â a familiei ├«n produc╚Ťia de┬átextile ╚Öi haine, acumulat─â p├ón─â ├«n 1859.┬á

Aici se ├«mbin─â creativitatea ╚Öi pasiunea pentru frumos. ├Än categoria de covoare moderne, ├«nt├ólnim 7 colec╚Ťii impresionante.

Una dintre acestea care ne-a atras aten╚Ťia se nume╚Öte Fading World (├«n traducere ÔÇ×Lumea Decolorat─âÔÇŁ) ╚Öi const─â ├«n covoare de dimensiuni mici, tip medalion, pentru a fi plasate ├«n zone centrale din ├«nc─âperi.

Fading World, Louis De Poortere

Fading World, Louis De Poortere

O alt─â tendin╚Ť─â ├«n covoare moderne sunt design-urile mozaic, sub forma unui amestec de dungi colorate:

Colec╚Ťia Mosaiq, Louis De Poortere

Colec╚Ťia Mosaiq, Louis De Poortere

Papilio, covoare stilizate handmade accesibile, Belgia

Scopul Papilio este de a furniza covoare create manual accesibile ca pre╚Ť, adaptate la condi╚Ťiile de trai ale clien╚Ťilor s─âi.

Filozofia lor este: ÔÇ×Design-ul nu trebuie s─â fie scumpÔÇŁ.

C─âut├ónd ├«n portofoliul┬áPapilio g─âsim sute de modele de covoare care sunt ├«mp─âr╚Ťite ├«n 6 colec╚Ťii principale.

Putem remarca o serie de covoare moderne┬á├«ndr─âzne╚Ťe, cu simboluri celebre dar ╚Öi covoare ├«n culori calde sau ╚Öterse, combinate ├«ntr-un mod pl─âcut.

Colec╚Ťia Pepper, covor Confetti, Papilio

Colec╚Ťia Pepper, covor Confetti, Papilio

Colec╚Ťia Pepper, Model Stroke, Papilio

Colec╚Ťia Pepper, Model Stroke, Papilio

Colec╚Ťia Planet, Model Dakota, Papilio

Colec╚Ťia Planet, Model Dakota, Papilio

Jobet, flexibilitate ╚Öi posibilit─â╚Ťi nenum─ârate, din Germania

Jobet a inovat de fiecare dat─â ╚Öi s-a bazat pe calitatea produselor locale, nem╚Ťe╚Öti, ├«n producerea fiec─ârui covor. Compania produce covoare moderne de ├«nalt─â calitate dar ╚Öi ofer─â personaliz─âri de covoare, la cerin╚Ťele clientului.

Dintre cele 8 colec╚Ťii pe care le ofer─â, ne-au atras aten╚Ťia modelele Basic, adaptabile ├«n func╚Ťie de lungime, p├ón─â la 20 m.

covoare moderne

Colec╚Ťia Basic, Jobet

Care din aceste modele din partea furnizorilor no╚Ötri te atrage cel mai mult? Te invit─âm s─â vizionezi c├ót mai multe modele de pe site-urile lor┬á╚Öi s─â ne contactezi ca s─â ne spui pe care ╚Ťi-l dore╚Öti┬á├«n locuin╚Ťa ta!

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *