5 modalitati de a avea o casa personalizata

by · 8 ani ago · 0 comments

Dacă spațiile desprinse de pe Pinterest ți se par deja standard și nu vrei o casă care să pară o parte dintr-o serie, e clar că îți dorești ceva mai mult pentru căminul tău. Soluția? O casa personalizata care să te reprezinte în totalitate, care să nu se asemene cu nici o altă casă și care să fie exact ceea ce îți dorești tu de la locul pe care îl numești acasă.

O casa personalizata poate fi obținută cu ajutorul unor specialiști și a unor concepte ieșite din comun, realizate după gusturile tale.

Iată 5 metode de a obține o casa personalizata

#1 Descoperă ce stil de design ți se potrivește mai bine

Există multe stiluri de design și este foarte posibil să îți placă mai multe și să nu poți decide ce ai prefera pentru casa ta. Îți venim în ajutor cu un test interactiv, cu întrebări vizuale simple, la sfârșitul căruia să îți descoperi stilul de design.

Parcurge testul!

#2 Apelează la specialiști

Chiar dacă acum știi ce stil ți s-ar potrivi mai bine, este nevoie de un specialist pentru a-l aduce la viață sau pentru a-l modifica puțin, astfel încât să te reprezinte. E foarte posibil să ți se potrivească un anume stil dar să dorești elemente dintr-un altul, de aceea un designer te va putea asista în realizarea spațiului dorit. Zone Deco te poate ajuta! Specialiștii noștri îți vor realiza conceptul de design, vor executa proiectul și se vor ocupa de decorarea casei tale astfel încât să ai casa personalizata.

Află mai multe!

#3 Alege decorațiuni unice!

Happy Lamps. Arh. Eliza Tîrziu

Happy Lamps. Arh. Eliza Tîrziu

Dacă vrei să eviți o casă standard, evită produsele standard! Alege în schimb produse realizate de către designerii și arhitecții români, care cu ingeniozitate și talent, reușesc să creeze produse deosebite.

Descoperă produse realizate de designeri români!

#4 Alege pardoseli modulare

Unicitatea pardoselilor modulare vine din faptul că îți permit să obții designul dorit, fiind realizate din plăci, care pot fi așezate conform conceptului. Ai libertate totală să fii creativ și să realizezi un design unic pentru casa ta.

pardoseli modulare

Bucătărie modern high end cu mochetă marca Tretford

#5 Tapet personalizat

O soluție pentru a evita pereții standard este să apelezi la tapet personalizat. Astfel poți alege un design preferat,care să respecte conceptul realizat de designer și care să completeze frumos o casa personalizata.

Tapet Gandeur Copper

Tapet Gandeur Copper

Atunci când vine vorba despre căminul tău, este important să descoperi ce stil ți se potrivește și cum poți să faci acel stil să fie personal. Cu ajutorul specialiștilor nu vei avea probleme în obținerea unei case personalizate!

Pentru mai multe detalii, contactează-ne!

Categories: Sfaturi practice

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *