Bun venit in lumea Zone Deco!

by · 8 ani ago · 0 comments

Suntem fericiți să te anunțăm că inițiem astăzi o nouă etapă în povestea  Zone Deco și să îți prezentăm noul nostru blog, o nouă sursă de informații pentru tine și un loc în care pasiunea pentru design, arhitectură și produse profesionale, de calitate, primează.

Deoarece suntem de părere că fiecare spațiu trebuie personalizat în funcție de cei ce locuiesc acolo, reflectându-le personalitățile, pasiunile și interesele, nu ne plac spațiile standard. Acesta a fost imboldul pentru Zone Deco, locul în care fiecare spațiu este tratat cu atenție și în care fiecare detaliu face parte dintr-un întreg și dintr-o poveste.

A sosit clipa ca experiența noastră de peste 12 ani în amenajări interioare, cu precădere în pardoseli și finisaje de pereți, să îmbrace o nouă formă și să îți oferim cele mai relevante informații pentru tine.

Vei putea citi despre 6 stiluri reprezentative pentru designul interior: stilul minimalist, stilul clasic, stilul eclectic, stilul vintage, stilul modern high end și stilul industrial, descoperindu-le caracteristicile și modalitățile prin care le poți aduce în căminul tău.

Stil eclectic cu pardoseala Ter Hurne

Stil eclectic cu pardoseala Ter Hurne

În plus, pentru a afla ce stil ți se potrivește, te invităm să parcurgi acest test cu ajutorul căruia vei stabili ce stil este cel ideal pentru tine și căminul tău și vei putea afla mai multe despre respectivul stil.

Ne propunem să îți oferim și detalii despre produse exclusive, produse de designeri și arhitecți români și să aducem în lumina reflectoarelor oameni minunați, dedicați meseriei lor și creativi. De la covoare, pardoseli, tapet și perdele și alte obiecte de decor, Zone Deco va pune accentul pe produse unicat, personalizate în funcție de preferințele tale, astfel încât casa ta să fie cu adevărat unică.

Living minimalist cu Marmoleum

Living minimalist cu Marmoleum

Totodată, îți vom prezenta și proiecte dragi nouă, case pe care echipa Zone Deco alături de arhitecți și designeri, le-a transformat pe gustul proprietarilor folosind doar produse de cea mai înaltă calitate!

Povestea blogului Zone Deco este la început de drum și te invităm să ne fii alături, să ne dezvoltăm împreună și să transformăm pasiunea pentru arhitectură și design într-o poveste cu oameni frumoși talentați, proiecte reușite și informații relevante!

Categories: Noutati

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.