Inspiratie in amenajari interioare parchet

by · 5 ani ago · 0 comments

Te-ai g├óndit vreodat─â c├óte defini╚Ťii poate avea cuv├óntul acas─â? Te-ai g├óndit cum po╚Ťi descrie ├«n cuvinte atingerea podelei resim╚Ťit─â din primii pa╚Öi, de ├«ndat─â ce ai intrat ├«n┬ácasa ta?

La Zone Deco, vedem aceast─â atingere┬áat├ót din perspectiva emo╚Ťiei pe care o aduce acel moment c├ónd te revezi cu cei dragi dup─â o zi obositoare de lucru, ├«ns─â o putem defini ╚Öi dintr-o perspectiv─â nou─â: aceea a pardoselii folosite pentru a avea parte de mai mult confort.

Din experien╚Ťa noastr─â,┬áam constatat┬ác─â una din cele mai populare pardoseli care ├«╚Ťi ofer─â un ambient natural ╚Öi cald ├«n locuin╚Ť─â este parchetul. De aceea, am decis ca ast─âzi s─â ne familiariz─âm cu┬áo serie de idei de amenajari interioare parchet, at├ót din partea partenerilor no╚Ötri c├ót ╚Öi din sugestiile de amenajare prezentate┬áde┬áHouzz.

Idei de amenajari interioare parchet

#1┬áCh├¬ne de l’est: natura la picioarele tale

Speciali╚Ötii ├«n prelucrarea parchetului masiv din stejar de esen╚Ť─â tare, francezii de la┬áCh├¬ne de l’est ├«╚Ťi pun la dispozi╚Ťie pardoseli pentru podele care aduc lumin─â, c─âldur─â ╚Öi distinc╚Ťie ├«n orice decor interior.

Compania a fost fondat─â ├«n 1960 de c─âtre Joseph Bach, un t├ómplar local francez, care prelucra lemnul ├«n atelierul bunicului s─âu. Cu timpul, s-a dezvoltat ├«ntr-unul din cei mai importan╚Ťi produc─âtori de parchet din stejar masiv de esen╚Ť─â tare din Fran╚Ťa.┬á

Iat─â c├óteva idei de amenajari interioare parchet din partea┬áCh├¬ne de l’est:

Parchet masiv Chene de lÔÇÖest Versailles Oak Antique

Parchet masiv Chene de lÔÇÖest Versailles Oak Antique

Parchet masiv Chene de lÔÇÖest Chendre

Parchet masiv Chene de lÔÇÖest Chendre

chene-de-lest-4

Parchet masiv Chene de lÔÇÖest Scie Poivre Gris

Parchet masiv Chene de lÔÇÖest Scie Poivre Gris

#2 ter H├╝rne: unic ca via╚Ťa ├«ns─â╚Öi

Direct din denumire, producătorii de parchet triplu stratificat finisat ter Hürne au devenit sinonimi cu pardoselile pentru podele de înaltă calitate, fiind una din cele mai importante companii de profil din Germania. 

Pentru ei, podelele sunt o etap─â important─â din via╚Ťa oamenilor care sus╚Ťin ├«ns─â╚Öi via╚Ťa acestora. Pornind de la premisa c─â ÔÇ×via╚Ťa poate sus╚Ťine via╚Ť─âÔÇŁ, lemnul folosit de c─âtre ter H├╝rne ├«n prelucrarea parchetului este atent selec╚Ťionat, multistrat ╚Öi crescut natural, fiecare strat al acestuia fiind v─âzut ca o nou─â via╚Ť─â.

Iată câteva exemple de amenajari interioare parchet marca ter Hürne:

Ter Hurne Avatara

Ter Hurne Avatara

Stil eclectic cu pardoseala Ter Hurne

Stil eclectic cu pardoseala Ter Hurne

#3 Haro: parchet de calitate din Germania

Produc─âtorul Haro este┬álider de pia╚Ť─â ├«n Germania ├«n produc╚Ťia de parchet masiv de colec╚Ťie ╚Öi parchet dublu stratificat. Din gama sa de produse remarc─âm o varietate de pl─âci de parchet pentru toate cerin╚Ťele, de la stejar robust ╚Öi clasic p├ón─â la parchet din lemn premium, elegant, crescut natural.

├Än concep╚Ťia Haro, este uimitor cum difer─â o camer─â cu podea de parchet fa╚Ť─â de una obi╚Önuit─â. Va fi o ├«nc─âpere cu personalitate, cu mai mult caracter, spa╚Ťioas─â ╚Öi cu impact┬ápozitiv asupra calit─â╚Ťii vie╚Ťii.

Iată câteva exemple marca Haro:

HARO Smoked Oak ExquisiteTrend

HARO Smoked Oak ExquisiteTrend

amenajari interioare parchet

HARO Ash Fancy brushed 2v

amenajari interioare parchet

HARO Oak Markant brushed 4v

Dup─â cum po╚Ťi observa, parchetul ne ofer─â o gam─â variat─â de posibilit─â╚Ťi┬áde amenaj─âri interioare. Astfel, ├«╚Ťi po╚Ťi transforma camera ├«ntr-una de lux, cu aspect premium ╚Öi elegant sau o po╚Ťi preschimba ├«ntr-o ├«nc─âpere c─âlduroas─â, primitoare ╚Öi confortabil─â.

Sper─âm c─â ╚Ťi-au pl─âcut ideile provenite de la partenerii no╚Ötri. Vrem s─â ├«╚Ťi reamintim c─â ╚Öi tu po╚Ťi avea o locuin╚Ť─â care s─â arate a╚Öa; trebuie doar s─â vizitezi pagina noastr─â de servicii ╚Öi s─â ne contactezi, iar visul t─âu poate deveni realitate.

#4 Alte idei de amenajari interioare parchet

├Än continuare, te invit─âm s─â te delectezi cu o serie de idei de amenaj─âri interioare care ne-au atras aten╚Ťia de pe Houzz.com, din partea utilizatorilor acestei platforme:

Surrey Project
Photo by Concept 8 Architects – Look for contemporary kitchen design inspiration
Staging in Manhattan
Photo by Designed To Appeal – Search rustic living room pictures
Architect - Jack Viks
Photo by Arnold Ziffel – Discover modern living room design ideas
Open plan living space
Photo by Kia Designs – Look for contemporary living room pictures
Holly Bush Lane
Photo by 50 Degrees North Architects – Look for contemporary bathroom pictures
A╚Öa cum ai putut observa, parchetul este un limbaj universal care poate s─â ├«mpace toate gusturile, indiferent de regiune. Sper─âm c─â ╚Ťi-a pl─âcut selec╚Ťia realizat─â ast─âzi ╚Öi c─â ne vei contacta dac─â dore╚Öti s─â ├«╚Ťi transformi locuin╚Ťa cu ajutorul parchetului!

Categories: Noutati

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.