Inspiratie in amenajari interioare parchet

by · 8 ani ago · 0 comments

Te-ai gândit vreodată câte definiții poate avea cuvântul acasă? Te-ai gândit cum poți descrie în cuvinte atingerea podelei resimțită din primii pași, de îndată ce ai intrat în casa ta?

La Zone Deco, vedem această atingere atât din perspectiva emoției pe care o aduce acel moment când te revezi cu cei dragi după o zi obositoare de lucru, însă o putem defini și dintr-o perspectivă nouă: aceea a pardoselii folosite pentru a avea parte de mai mult confort.

Din experiența noastră, am constatat că una din cele mai populare pardoseli care îți oferă un ambient natural și cald în locuință este parchetul. De aceea, am decis ca astăzi să ne familiarizăm cu o serie de idei de amenajari interioare parchet, atât din partea partenerilor noștri cât și din sugestiile de amenajare prezentate de Houzz.

Idei de amenajari interioare parchet

#1 Chêne de l’est: natura la picioarele tale

Specialiștii în prelucrarea parchetului masiv din stejar de esență tare, francezii de la Chêne de l’est îți pun la dispoziție pardoseli pentru podele care aduc lumină, căldură și distincție în orice decor interior.

Compania a fost fondată în 1960 de către Joseph Bach, un tâmplar local francez, care prelucra lemnul în atelierul bunicului său. Cu timpul, s-a dezvoltat într-unul din cei mai importanți producători de parchet din stejar masiv de esență tare din Franța. 

Iată câteva idei de amenajari interioare parchet din partea Chêne de l’est:

Parchet masiv Chene de l’est Versailles Oak Antique

Parchet masiv Chene de l’est Versailles Oak Antique

Parchet masiv Chene de l’est Chendre

Parchet masiv Chene de l’est Chendre

chene-de-lest-4

Parchet masiv Chene de l’est Scie Poivre Gris

Parchet masiv Chene de l’est Scie Poivre Gris

#2 ter Hürne: unic ca viața însăși

Direct din denumire, producătorii de parchet triplu stratificat finisat ter Hürne au devenit sinonimi cu pardoselile pentru podele de înaltă calitate, fiind una din cele mai importante companii de profil din Germania. 

Pentru ei, podelele sunt o etapă importantă din viața oamenilor care susțin însăși viața acestora. Pornind de la premisa că „viața poate susține viață”, lemnul folosit de către ter Hürne în prelucrarea parchetului este atent selecționat, multistrat și crescut natural, fiecare strat al acestuia fiind văzut ca o nouă viață.

Iată câteva exemple de amenajari interioare parchet marca ter Hürne:

Ter Hurne Avatara

Ter Hurne Avatara

Stil eclectic cu pardoseala Ter Hurne

Stil eclectic cu pardoseala Ter Hurne

#3 Haro: parchet de calitate din Germania

Producătorul Haro este lider de piață în Germania în producția de parchet masiv de colecție și parchet dublu stratificat. Din gama sa de produse remarcăm o varietate de plăci de parchet pentru toate cerințele, de la stejar robust și clasic până la parchet din lemn premium, elegant, crescut natural.

În concepția Haro, este uimitor cum diferă o cameră cu podea de parchet față de una obișnuită. Va fi o încăpere cu personalitate, cu mai mult caracter, spațioasă și cu impact pozitiv asupra calității vieții.

Iată câteva exemple marca Haro:

HARO Smoked Oak ExquisiteTrend

HARO Smoked Oak ExquisiteTrend

amenajari interioare parchet

HARO Ash Fancy brushed 2v

amenajari interioare parchet

HARO Oak Markant brushed 4v

După cum poți observa, parchetul ne oferă o gamă variată de posibilități de amenajări interioare. Astfel, îți poți transforma camera într-una de lux, cu aspect premium și elegant sau o poți preschimba într-o încăpere călduroasă, primitoare și confortabilă.

Sperăm că ți-au plăcut ideile provenite de la partenerii noștri. Vrem să îți reamintim că și tu poți avea o locuință care să arate așa; trebuie doar să vizitezi pagina noastră de servicii și să ne contactezi, iar visul tău poate deveni realitate.

#4 Alte idei de amenajari interioare parchet

În continuare, te invităm să te delectezi cu o serie de idei de amenajări interioare care ne-au atras atenția de pe Houzz.com, din partea utilizatorilor acestei platforme:

Surrey Project
Photo by Concept 8 Architects – Look for contemporary kitchen design inspiration
Staging in Manhattan
Photo by Designed To Appeal – Search rustic living room pictures
Architect - Jack Viks
Photo by Arnold Ziffel – Discover modern living room design ideas
Open plan living space
Photo by Kia Designs – Look for contemporary living room pictures
Holly Bush Lane
Photo by 50 Degrees North Architects – Look for contemporary bathroom pictures
Așa cum ai putut observa, parchetul este un limbaj universal care poate să împace toate gusturile, indiferent de regiune. Sperăm că ți-a plăcut selecția realizată astăzi și că ne vei contacta dacă dorești să îți transformi locuința cu ajutorul parchetului!

Categories: Noutati

Comments Intra in discutie!

Not found any comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *