Apartament N.R. în Cluj Napoca – proiect de design si amenajare

Clienta a apelat la serviciile noastre de design interior, pentru un concept complet de amenajare a două apartamente ce aveau o configurație atipică.

Concept amenajare apartament Cluj - design interior rezidențial

Prin colaborarea cu noi, dorea să obțină un plus de funcționalitate în aceste spații și un concept integrat de amenajare, pentru a aduce și un plus valoare apartamentelor sale, întrucât unul urma să fie închiriat iar celălalt vândut.

Dorea ca aceste spații să fie amenajate simplu, să aibă o ambianță caldă, iar amenajarea să necesite un buget economic. Practic știa ce își dorește, dar simțea nevoia ca un designer să-i ofere soluția de amenajare venind cu un concept unitar.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.