Amenajare apartament în Cluj Napoca – covor de blană New Zealand Sheepskin Rug Longwool Quatro

Amenajare dormitor Covor blana naturala Fibre by Auskin

Apartament în Cluj Napoca - Covor de blană New Zealand Sheepskin Rug Longwool Quatro

În acest proiect, pentru amenajarea dormitorului alegerea proprietarei au fost covoarele din blană naturală Fibre by Auskin, culoare ivory. Aceste covoare rafinate conferă frumusețe naturală și deosebit confort oricărui spațiu.

Extrem de plăcute la atingere, produse din blană de oaie de cea mai înaltă calitate provenită din Noua Zeelandă sau din Australia, covoarele naturale concură la crearea unor interioare personalizate.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.