Apartament în Bucuresti – Covor LDP Mad Men Central Yellow

Covor LDP Mad Men Central Yellow

Pe un concept de design al talentatei Andreea Muresan, am contribuit la nota finală în amenajarea unui apartament modern în care elementele de design se îmbină armonios.Covorul Mad Men Jacob's Ladder Central Yellow, marca Louis de Poortere, cu aspectul său atemporal, se potrivește oricărui stil decorativ, fie modern, fie clasic.

Acest covor șic cu design herringbone conferă lux interiorului. Țesut din 85% bumbac și 15% poliester pentru confort, acest covor flat este finisat manual și prezintă un backing anti-alunecare, din bumbac 100%.

Covor LDP Mad Men Central Yellow

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.