Apartament A.S. în Florești- amenajare hol

În acest proiect de amenajare, semnat de designerul Alexandra Stefănoiu, Zone Deco Interiors a recomandat și a realizat tapetul personalizat marca Intuitive, pentru decorarea unui mic hol într-un apartament cochet.

Designerul a urmărit atât rolul estetic, conferind o notă aparte acestui spațiu, cât și aspectul funcțional, mascând o ușă care o fost îmbrăcată în tapet, cu efect de mărire.

Tapetul Intuitive vlies este alegerea ideală pentru placarea pereților în orice interior în care se dorește unicitate și personalitate. Este foarte ușor de instalat și de întreținut, foarte rezistent, lavabil și antibacterian.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.