Apartament F.M. în Cluj Napoca – covoare din blană naturală

În acest proiect, pentru amenajarea dormitorului, alegerea proprietarei a fost un covor unic, într-o culoare îndrăzneață. Covoarele din blană naturală marca Fibre by Auskin aduc frumusețe naturală, rafinament, căldură și confort deosebit oricărui interior.

covoare din blană naturală Fibre by Auskin - design interior rezidențial

Covoarele din blană naturală marca Fibre by Auskin sunt realizate din blană de oaie de cea mai înaltă calitate provenită din Noua Zeelandă sau Australia. Aceste covoare rafinate sunt deosebit de plăcute la atingere.

Conferind lux, stil și eleganță oricărui interior, covoarele din blană naturală sunt ideale într-un dormitor, living, în fața unui șemineu sau într-o zonă cosy de citit.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.