Casă A.P. în Cluj Napoca – placare pereți

Din portofoliul soluțiilor de placare naturale pentru pereți, în acest proiect, echipa Zone Deco Interiors a recomandat pentru decorarea unui perete din living, pluta 3D, care are rol estetic și acustic.

Am propus acest material 100% natural în relief, cu impact vizual mare din colecția de plută 3D Cork bricks. Alegerea a fost foarte apreciata de client, iar rezultatul final i-a depașit așteptările.

Placarea peretelui accent devine elementul central al interiorului. Pluta este un material natural, care pe langă rolul estetic, prezintă excelente proprietăți acustice, de izolare termică, este antimicrobian și rezistent.

Placarea cu plută este ideală pentru atât pentru spațiile rezidențiale, cât și publice.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.