Concept de amenajare – casă în Cluj Napoca

Clienta a apelat la serviciile noastre de design interior, pentru un concept complet de reamenajare a parterului casei, unde este zona de living.

Avea ideile, știa ce își dorește, dar simtea nevoia să se consulte cu un specialist ca să le "lege" pe toate într-un concept unitar. Văzand în căutările sale ca noi avem și soluțiile de finisaj și designer in-house, ne-a ales pe noi pentru acest demers.

Concept amenajare casa Cluj - design interior rezidențial

Împreună cu designerul nostru, am stabilit în cadrul discuțiilor detaliile reamenajării casei, iar finalitatea a fost realizarea unui concept de amenajare care a îmbrăcat și a sintetizat toate nevoile clientei, redate prin ideea designerului nostru de interior.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.