Casă particulară TL, Brașov – placări pereți cu plută Muratto

sistem pluta Muratto

Pentru amenajarea zonei de living, în acest proiect Zone Deco Interiors a furnizat pluta naturală pentru placarea unui perete, care a devenit astfel elementul central al acestui spațiu.

Cu un accentuat rol estetic, pluta prezintă de asemenea excelente proprietăți acustice, este un material antimicrobian, ideal pentru orice interior.

Aspectul natural, cald și texturat al plăcilor Primecork, marca renumitului brand internațional Muratto, le face compatibile cu orice stil de decorare interioară, de la modern la classic.

sistem pluta Muratto
sistem pluta Muratto
sistem pluta Muratto
sistem pluta Muratto

Pentru ca investiția pe care ați planificat-o pentru amenajarea casei sau a vilei în care locuiți să fie eficientă și durabilă, echipa de arhitecți și designeri Zone Deco vă asigură suport specializat în toate etapele proiectului sau numai pentru etapa în care aveți nevoie.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.