Casă particulară NZ, București – mochetă țesută din lână Haute Couture

mocheta din lana Haute Couture

În amenajarea acestei case, mocheta a fost folosită într-un mod inedit pentru placarea unui perete, creând o zonă cu puternic impact vizual. Alegerea clienților a fost o mochetă țesută din lână, colecția Haute Couture brand Louis de Poortere.

Haute Couture se remarcă prin calitatea și confortul dat de tehnologia de țesere și a suportului de confort 100% PET reciclat, fiind pretabilă pentru orice tip de spațiu. Rezistentă la uzură și cu o absorbanță fonică foarte bună, Haute Couture este un produs prin definiție fashion.

mocheta din lana Haute Couture
mocheta din lana Haute Couture
mocheta din lana Haute Couture
mocheta din lana Haute Couture

Pentru ca investiția pe care ați planificat-o pentru amenajarea casei sau a vilei în care locuiți să fie eficientă și durabilă, echipa de arhitecți și designeri Zone Deco vă asigură suport specializat în toate etapele proiectului sau numai pentru etapa în care aveți nevoie.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.