Casă particulară LS Cluj-Napoca – Bolon Studio și Mochetă rolă Bichon

Mochetă rolă Bichon Bolon Studio

Amenajarea parterului casei cu zona de open space cu living - dining - bucătărie, a zonei de relaxare și joacă după un concept al arhitecților Eliza și Sergiu Târziu de la Format 4. Scopul proiectului a fost să integreze toate ideile și materialele dorite de proprietarii casei, pasionați de design și care activează în domeniul amenajărilor interioare.

Zone Deco Interiors a implementat întreg proiectul de amenajare cu pardoseli din LVT, Bolon Studio, placări naturale din plută Muratto, mocheta Bichon, mobilier custom, corpuri de iluminat.

Alegerea firească pentru acest interior eye-catching a fost Bolon Studio ™, o pardoseală unică, versatilă, cu un pattern realizat din mai multe colecții și culori marca Bolon. Colecțiile Bolon pot fi disponibile în diferite forme: role, dale, modulare sau Studio (Deco, Hexagon, Rectangle, Scale, Triangle, Wing și Wave).

În funcție de culori, direcția firelor și de modul în care cade lumina în cameră, modelele alese vor avea caracteristici vizuale complet diferite. Pentru copil a fost creat un spațiu personalizat de joacă, creație, distracție, în care a fost instalată o mochetă foarte confortabilă, un răsfaț tactil și vizual, colecția Bichon a renumitului brand danez Fletco. Pentru scări soluția aleasă a fost Flotexul, datorită rezistenței sale dar și a proprietăților antimicrobiene și antialergice.

În această amenajare ne-am ghidat după principiul "designul urmează funcțiunea spațiului" și credem că am reușit o imbinare a acestora aproape perfectă!

Mocheta rola Bichon Bolon Studio
Mocheta rola Bichon Bolon Studio

Pentru ca investiția pe care ați planificat-o pentru amenajarea casei sau a vilei în care locuiți să fie eficientă și durabilă, echipa de arhitecți și designeri Zone Deco vă asigură suport specializat în toate etapele proiectului sau numai pentru etapa în care aveți nevoie.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.