Casă A.C. în București – covoare din blană Fibre by Auskin

În acest proiect, clienta și-a dorit covoare confortabile, din fire naturale și culori atipice.

Covoare blana Fibre by Auskin - amenajare living
Covoare blana Fibre by Auskin - amenajare living

Pentru amenajarea dormitorului și a zonei de living, alegerea firească au fost covoarele din blană naturală marca Fibre by Auskin, care aduc frumusețe naturală, căldură, eleganță rafinată și confort deosebit oricărui interior.

Produse din blană de oaie de cea mai înaltă calitate provenită din Noua Zeelandă sau Australia, covoarele din blană Fibre by Auskin sunt deosebit de plăcute la atingere.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat.

Pentru ca investiția pe care ați planificat-o pentru amenajarea casei sau a vilei în care locuiți să fie eficientă și durabilă, echipa de arhitecți și designeri Zone Deco vă asigură suport specializat în toate etapele proiectului sau numai pentru etapa în care aveți nevoie.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.