Casă N.R. în Cluj Napoca – amenajare living

În acest proiect de amenajare interioară, proprietarii spațiului au preluat locuința într-un stadiu foarte avansat de finisare, apelând la noi pentru acele elemente finale, care să armonizeze spațiul și să îi reprezinte.

Și-au dorit ca spațiul să devină cu adevarat ,,acasă’’. Pentru zona de living le-am recomandat un covor special, care să nu fie doar un simplu element decorativ, ci să creeze o atmosferă care să rezoneze cu personalitatea lor.

Propunerea designerului nostru s-a potrivit exact așteptărilor lor: covor Osta Patina - un covor țesut manual, de foarte bună calitate și confortabil, cu un design abstract, în culori vii.

Un covor bine ales își pune amprenta asupra oricărui spațiu, completand estetic și funcțional interiorul, cum este acest living pe care vi-l prezentăm.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.