Casa A.S. în București- amenajare home office

Din portofoliul Zone Deco Interiors vă prezentăm o solutie acustică si decorativă pentru placarea pereților într-un home office în București.

Provocările mediului de office modern au impus multor clienți găsirea unor soluții de desfășurare a activității profesionale de acasă, în condiții care să favorizeze concentrarea, productivitatea si confortul. Aplicarea panourilor acustice este unul dintre răspunsurile la aceste provocări.

Panouri acustice hexagonale Bazalto

amenajare casa - birou

În acest proiect de amenajare home office, i-am recomandat clientului panourile decorative acustice din colecția Bazalto. Clientul își dorea să obțină un spațiu de lucru intim, silențios dar și cu un design care să se integreze în ambientul camerei.

Utilizarea panourilor acustice hexagonale Bazalto a fost alegerea optimă, deoarece reduc nivelul de zgomot în interiorul încăperii, reduc reverberația sunetului din interior. Combinația reușită între design și tehnologie conferă un plus valoare oricărui interior în care dorești să ai mai multă liniște.

Oferim şi implementăm soluţii complete de amenajare pentru locuinţa ta: de la proiectul de amenajare, la realizarea lui cu finisaje mai puţin convenţionale pentru pardoseli şi pereţi, mobilier şi decoraţiuni unicat. Analizăm și propunem soluții concrete de amenajare pentru fiecare tip de încăpere.

Amenajare case și vile

Avem experiență și soluții practice pentru fiecare tip de spațiu ce trebuie amenajat.
Vezi proiectele!

Design interior apartamente

Vă prezentăm idei practice și eficiente de amenajari interioare pentru spații mici.
Vezi proiectele!

Ghiduri de amenajare interioară pentru casă

Am pornit de la nevoia clienților noștri de a avea un ghid al stilurilor de design interior, care să îi ajute să aleagă un stil care  îi reprezintă. Am creat astfel, în rubrica din site Ghidul stilurilor de amenajare a locuinței și în blogul nostru o serie de prezentări succinte și clare, în cuvinte și în imagini, a celor mai populare stiluri de design interior.

Într-o continuare firească a acestui demers de a susține alegerile clienților noștri cu suport cât mai ușor de accesat, simplu și util, am început realizarea de ebook-uri, ghiduri în format PDF care pot fi decărcate gratuit.