Modele noi de covoare, colecția Antiquarian 2018

by · 3 săptămâni ago · Comentariile sunt închise pentru Modele noi de covoare, colecția Antiquarian 2018

Covoarele Amir Gold și Divan Blue din colecţia Antiquarian ne propun designuri ce au în centru același motiv al medalionului care ne duce cu gândul la forma unei țestoase, în jurul căreia sunt țesute ramuri și flori stilizate, în diferite forme și jocuri de culori.

Află mai multe! Detalii şi galerie foto.

Continue reading...

Covoare exclusiviste, colecția Antiquarian, Louis de Poortere 2018

by · 1 lună ago · Comentariile sunt închise pentru Covoare exclusiviste, colecția Antiquarian, Louis de Poortere 2018

Colecţia de covoare cu design exclusvist şi de foarte bună calitate Antiquarian ne propune în 2018 o serie de sub-colecţii cu tematici diferite, modele noi sau modele pe care le regăsim în colecţii mai vechi de covoare Louis de Poortere, reinterpretate într-o viziune modernă.

Află mai multe! Detalii şi galerie foto.

Catalog Louis de Poortere 2018

Continue reading...

Modele noi de covoare ţesute din bumbac Louis de Poortere

by · 2 luni ago · Comentariile sunt închise pentru Modele noi de covoare ţesute din bumbac Louis de Poortere

În colecţiile de covoare ţesute din bumbac Atlantic găsim modele şi designuri noi, create de Marie Bathellier, un artist modern ce trăiește pe insula Yeu a oceanului Atlantic, care se inspiră din cele două pasiuni ce îi definesc viața de zi cu zi: oceanul și surfingul.

Află mai multe! Detalii şi galerie foto.

Continue reading...

Cuburi și perne din blană naturală Fibre by Auskin

by · 2 luni ago · Comentariile sunt închise pentru Cuburi și perne din blană naturală Fibre by Auskin

Covoarele, cuburile și pernele din blană naturală de oaie sau din lână naturală ce poartă marca Fibre by Auskin s-au născut din dorința de a oferi locuințelor un plus de caldură, confort și rafinament. Fibrele naturale și blana naturală oferă interioarelor acea atingere inconfundabilă a naturii, caldura și intimitatea de care avem nevoie întotdeauna acasă.

Află mai multe! Detalii şi galerie foto.

Continue reading...

Covoare de lux, din blană naturală Auskin

by · 2 luni ago · Comentariile sunt închise pentru Covoare de lux, din blană naturală Auskin

Fibre by Auskin ne aduce în casă luxul și căldura covoarelor realizate manual, din fibre naturale sau din blană naturală de oaie. Covoarele din piele de oaie Auskin sunt fabricate manual, cu deosebită grijă la calitate și design, din piele de oaie din Noua Zeelandă și Australia.

 

Află mai multe! Detalii şi galerie foto.

Continue reading...

Stilul Modern High End, simetrie și extravaganță în designul interior

by · 7 luni ago · Comentariile sunt închise pentru Stilul Modern High End, simetrie și extravaganță în designul interior

Influențat de stilul Art Deco apărut în anii 20 în SUA, în perioada Marii Crize dar și a jazz-ului și a noilor îmbogățiți, stilul Modern High End readuce sub lumina reflectoarelor opulența acelei perioade, reinventată în stil modern.

 

Află mai multe! Detalii şi galerie foto.

Continue reading...

Stilul Minimalist în designul interior, amenajări case și apartamente

by · 8 luni ago · Comentariile sunt închise pentru Stilul Minimalist în designul interior, amenajări case și apartamente

Stilul minimalist este o altă abordare a stilului modern, fără să fie un stil modern în sine ci mai degrabă o stare de spirit și un alt mod de organizare a spațiului interior și o reducere la esențial. Designul interior minimalist este perfect în camerele mici, in apartamentele de bloc, este ideal în camerele locuite de tineri și de persoane active.

Află mai multe! Detalii şi galerie foto.

Continue reading...

Vrei mai mult? Citeste alte articole!

Older posts »